venterp tur2
  • venterp tur2

Gulvfolie - Venter på tur

995,00 DKK ekskl. moms

Gør det nemmere at lære børnene at stå i kø med denne farverige gulvfolie. Pakken indeholder 4 par fødder i 4 forskellige farver, en hvid skillelinje samt teksten "Jeg venter på tur" i hvid folie.
Varenummer (SKU): 797510 Kategori:

995,00 DKK ekskl. moms

Denne gulvfolie er en oplagt del af indretningen på toiletter og andre steder i institutionen, hvor du ønsker at illustrere, at børnene skal stå i kø og afvente, at det bliver deres tur.

Gulvfolien er med den tydelige stoplinje et simpelt og visuelt værktøj, som børnene nemt kan forstå og forholde sig til. På samme tid er det en oplagt mulighed for, at pædagogerne kan nudge på et niveau, som børnene selv kan være med på.

Produktet består af en renskåret klar folie i størrelsen 60x31,5 cm, og indeholder otte fødder, samt en hvid streg og hvid tekst - hvor der står “Jeg venter på tur”.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Størrelse

60x31,5 cm

Farve

Ass. farver

Montering

Inde

Måske er du også interesseret i?

Vaske Hænder Råd

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Vaske Hænder-Sangen

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Forebyg virussmitte

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Afstandslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Indesko, pakke med 5 stk.

Fra 775,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionszone

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram