0

Farverige runde tal

Fra 899,00 kr. ekskl. moms

Farverige cirkler med tallene op til 30. Brug de flotte folier i forskellige farver til at lære om tal og matematik.
Varenummer (SKU): K770525 Kategorier: , ,

Fra 899,00 kr. ekskl. moms

Gulvfolie med farverige runde tal er oplagt til at skabe et dekorativt læringsmiljø i daginstitutionen. Du kan bruge de flotte designs med tallene 1-10, 1-20 eller 1-30 til at lære børnene om tal og matematik, og inspirere dem til leg og bevægelse. Hvert enkelt tal fås separat, hvilket giver dig fri mulighed for at placere dem lige som du ønsker. Du kan eksempelvis sætte tallene på en trappe, så børnene kan more sig med at tælle trinene, eller placere dem på gulvet som en junglesti, og lade børnene hoppe fra tal til tal alt imens de øver sig på at tælle.

Designet bidrager til børnenes kendskab til læreplanstemaerne ‘Natur, udeliv og science’ og ‘Krop, sanser og bevægelse’.

Du kan vælge mellem følgende tre sæt:

  • Tallene 1-10, Ø 20 cm
  • Tallene 1-20, Ø 20 cm
  • Tallene 1-30, Ø 20 cm

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø20 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Tal

Tema - Skoler

Tal

envelopearrow-right