0

Tælle-hav

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Tæl dyrene under havets overflade – hvor mange klovnefisk kan du finde? Med dette sjove og lærerige design kan du inddrage visuel læring af tallene fra 1-10, og samtidig give børnene en god forståelse for livet under havet. Vælg mellem flere forskellige medier og størrelser.
Varenummer (SKU): Tælle001 Kategorier: , Tags: , , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Dyk langt ned i det blå og tæl dyrene under havets overflade – hvor mange klovnefisk kan du eksempelvis finde? Kombiner leg og læring i daginstitutionens lærings- og legemiljøer, og motiver børnene til at lege med tallene på en god og sjov måde. Med dette sjove og lærerige design kan du inddrage visuel læring af tallene fra 1-10, og samtidig give børnene en god forståelse for livet under havet. Brug løsningen til at træne tallene med børnene eller iagttag hvordan de benytter designet som en del af deres lege i institutionen.

Designet viser 10 forskellige havdyr – du finder blandt andet 1 stor blæksprutte, 5 sjove delfiner og 10 rejer, og ved hvert dyr står deres navne, så børnene kan lære, hvad de forskellige havdyr hedder. Vores Tælle-hav henvender sig primært til børn i børnehaven, der er ved at lære sammenhængen mellem tallet og det, der tælles.

Designet kan fås på disse produkttyper i følgende størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, til et bedre lydmiljø i institutionen – yderst brugbart, når en af stuerne skal i gang med fællessang
 • Vægplade 120×120 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designes skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.
 • Gulvfolie i størrelsen 100×100 cm.
 • X-rammen i størrelserne 100×100 og 120×120 cm.

Designet bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaet ‘Natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. X-rammen monteres ved at bore rammen direkte op på væggen. Dette sikrer en fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Vi anbefaler, at gulvfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm, Op til 100×215 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Gulvfolie, Vægplade, X-ramme

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Dyr, Natur, Tal og tælle

envelopearrow-right