Aktivitetshjul med forskelige lege og motoriske øvelser til dagtilbuddet

Få pulsen op

2.995,00 DKK ekskl. moms

Design med mange sjove lege, som børnene kan lave i fælleområdet eller på stuerne. Hele 10 forskellige fælles lege, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere og få pulsen op. De forskellige lege stimulerer børnenes sanser og kan bidrage til bedre motorik og udvikle deres sociale kompetencer.
Varenummer (SKU): Bevægelser004 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

2.995,00 DKK ekskl. moms

Design med mange sjove lege, som børnene kan lave i fælleområdet eller på stuerne. Hele 10 forskellige fælles lege, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere og få pulsen op. De forskellige lege stimulerer børnenes sanser og kan bidrage til bedre motorik og udvikle deres sociale kompetencer. Alle lege på de 10 felter er designet med samme barnlige streg, så de er let at kende og afkode for børnene, så de hurtigere kan komme i gang med legene.

Aktivitetshjulet er velegnet til dagtilbud, hvor den kan indgå som en sjov og inspirerende del af et inde- og udendørs læringsmiljø. På pladen er der fastmonteret en lille drejeskive. Pilen kan bruges til at inddrage børnene og gøre dagens motoriske øvelser til en leg for både børnene og de voksne.

Montering
Vægplader leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Har du ikke mod på selv at montere aktivitetshjulet, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Aktivitetshjul

Størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Tema

Krop og bevægelse, Spil og lege

Hent monteringsvejledning her: Montagevejledning_Aktivitetshjul

Måske er du også interesseret i?

Sjove Bevægelser

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Min krop

3.695,00 DKK ekskl. moms

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram