0
Gulvfolie dyresten som hinkebane skattejagt til børn i skolen og dagtilbud

Motorik – Dyresten

1.090,00 kr. ekskl. moms

11 af dyrestenene har indgraverede motiver af dyr, mens en enkelt har spørgsmål til dyrene, så børnene både udfordres på deres viden og deres motorik.
Varenummer (SKU): 797166 Kategorier: , , Tags: , ,

1.090,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene hoppe fra dyr til dyr og lære om dem på en sjov måde, der indbyder til fordybelse. 11 af dyrestenene har indgraverede motiver af dyr, mens en enkelt har spørgsmål til dyrene, så børnene både udfordres på deres viden og deres motorik. Dette sæt af gulvfolier med dyresten er en del af vores motoriklabyrint, men her har du mulighed for at skabe din helt egen bane. Lad børnene hoppe fra sten til sten alt imens I har en dialog om, hvad det er for et dyr de står på? Hvor dyret bor? Og hvad dyret siger?

Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at fordele folierne rundt i daginstitutionens lege- og motorikrum eller indskolingens lange gange, som hinkebane, motorikbane eller blot hver for sig. Dyrestenene kan både bruges for sig selv, eller kombineres med en eller flere af vores øvrige elementer i motoriklabyrinten, for at skabe en større og udvidet bane. Rammesæt selv legene for børnene og tilpas sværhedsgrad, så det passer til din børn.

Indhold
Pakken indeholder 12 forskellige sten, hvoraf 11 er forskellige dyr, og den sidste er instruktioner. De 11 forskellige dyr i sættet er:

 • Kat
 • Gris
 • Abe
 • Fugl
 • Løve
 • Ko
 • Slange
 • Elefant
 • Hest
 • Lam
 • Haj

Hvert enkel sten fylder ca. Ø23 cm.

Denne gulvfolie bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaerne ‘natur, udeliv og science’ og krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø23 cm

Antal

12 stk.

Print

HP print, 4 farvet CMYK.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Dyr, Krop og bevægelse, Motorik, Spil og lege

envelopearrow-right