0
deev citat 3vthid citat 3vjhbfesh citat 4imlis citat 3vhaddst citat 3vjhbfesh citat 3
 • deev citat 3
 • vthid citat 3
 • vjhbfesh citat 4
 • imlis citat 3
 • vhaddst citat 3
 • vjhbfesh citat 3

Vægramme med citater – Dansk

Fra 1.945,00 kr. ekskl. moms

Ønsker du et mere afdæmpet udtryk, med stof til eftertanke, har vi her en sort/hvid designserie, som kan bruges til at udsmykke væggene.
Varenummer (SKU): KVM764210 - Citat DK Kategorier: ,
 • *Design

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 1.945,00 kr. ekskl. moms

Ønsker du et mere afdæmpet udtryk, med stof til eftertanke, har vi her en sort/hvid designserie, som kan bruges til at udsmykke væggene. Designet kan også skræddersyes med andre billeder og citater på forespørgsel.

Disse citater er alle på dansk. Vi har også en udgave med engelske citater.

Montering

Monteringen sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering. Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer designs til vægrammer, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Design

Vi har alle det der skal til, Du er en verdensborger, Vi tager handling i dag, Vores jord har brug for et stærkt team, Ingen må lades i stikken

Montering

Inde

Produkttype

X-ramme med banner

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer designs eller størrelser, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

envelopearrow-right