0
lnob 2tenast 1 1tat 1 1bagc 1 1acctw 1 1
  • lnob 2
  • tenast 1 1
  • tat 1 1
  • bagc 1 1
  • acctw 1 1

Vægramme med citater – Engelsk

Fra 1.945,00 kr. ekskl. moms

Ønsker du et mere afdæmpet udtryk, med stof til eftertanke, har vi her en sort/hvid designserie med engelske citater relateret til de 17 Verdensmål, som kan bruges til at udsmykke væggene.
Varenummer (SKU): KVM764210 - Citat ENG Kategorier: ,
  • *Design

    *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 1.945,00 kr. ekskl. moms

Ønsker du et mere afdæmpet udtryk, med stof til eftertanke, har vi her en sort/hvid designserie med engelske citater relateret til de 17 Verdensmål, som kan bruges til at udsmykke væggene.Designet kan også skræddersyes med andre billeder og citater på forespørgsel.

Disse citater er alle på engelsk. Vi har også en udgave med danske citater.

Montering

Monteringen sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering. Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer designs til vægrammer, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Design

The earth needs a strong team, Anyone can change the world, Take action today, Leave no one behind, Be a global citizen

Montering

Inde

Produkttype

X-ramme med banner

envelopearrow-right