0

Bogstavorm med baggrund

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bogstavormen er perfekt i indskolingen, fritidsordningen eller i institutionen. Hvert led i ormen indeholder et bogstav i alfabetet – som både stort og lille bogstav samt en lille illustration, som starter med dette bogstav. Vælg mellem flere produktmedier.
Varenummer (SKU): Alfabet003 Kategorier: , , Tags: , , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bogstavormen er perfekt i indskolingen, fritidsordningen eller i daginstitutionen. Hvert led i ormen indeholder et bogstav i alfabetet, både stort og lille bogstav, samt en lille illustration, som starter med dette bogstav. Konsonanterne er blå og vokalerne er røde. Dermed kan bogstavormen indgå i undervisningen omkring store og små bogstaver, vokaler og konsonanter, samt generelt hjælpe med stavning. Gør den sproglige udvikling og forståelsen af alfabetet til en leg! – og lad børnene stave sit eget navn ved at pege på de rigtige bogstaver og tag en snak med dem omkring stavelser i navne/ord ved at snakke om vokaler.

Designet kan fås på disse produkttyper i følgende størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, til et bedre lydmiljø i institutionen – yderst brugbart, når en af stuerne skal i gang med fællessang
 • Vægplade 120×120 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designes skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.
 • Gulvfolie i størrelsen 100×100 cm.
 • X-rammen i størrelserne 100×100 og 120×120 cm.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. X-rammen monteres ved at bore rammen direkte op på væggen. Dette sikrer en fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Vi anbefaler, at gulvfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm, Op til 100×215 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Gulvfolie, Vægplade, X-ramme

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Alfabetet

Tema - Skoler

Alfabetet

envelopearrow-right