0
Det sjove alfabet

Det sjove alfabet

1.695,00 kr. ekskl. moms

Flot og lærerig illustration af alfabetet. Med alfabetet monteret på gulvet, kan børnene nemt få en oversigt over alle bogstaverne. Brug bogstaverne og deres billeder til både leg og læring. Alfabetet leveres som 29 separate bogstaver A-Å. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm.
Varenummer (SKU): 770544 Kategorier: , , ,

1.695,00 kr. ekskl. moms

Flot og lærerig illustration af alfabetet. ”Abe starter med A, Bjørn starter med B osv.” – sådan starter mange børn med at lære alfabetet at kende. Med dette sjove alfabet monteret på gulvet, kan børnene nemt få en oversigt over alle bogstaverne, samt illustration over, hvilke kendte ord der starter med det givende bogstav. Brug bogstaverne og deres bogstavsbilleder til både leg og læring. Bestem selv hvordan du placerer bogstaverne, og inspirer til aktiv læring, hvor bogstaverne indgår som element.

Alfabetet leveres som 29 separate bogstaver A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå, mens baggrunden er knitret grå. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

29 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Grå

Tema - Dagtilbud

Alfabetet, Motorik

Tema - Skoler

Alfabetet, Motorik

envelopearrow-right