0
Legehus med påmonterede legehusplader med mekanikerFire legehusplader med mekaniker motiv til ophængning på legehus
  • Legehus med påmonterede legehusplader med mekaniker
  • Fire legehusplader med mekaniker motiv til ophængning på legehus

Temaplader – Automekaniker, sæt med 4 stk.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Indret legehuset med 4 stk. legehusplader, der hjælper børnene i gang med legen. Dette sæt med automekaniker hjælper børnene i gang med organiseret leg, som støtter deres sociale færdigheder og samarbejdsevner. Sættet indeholder fire vægplader i 3x 50x35 og 1x 35x50 cm, og kan monteres ude og inde.
Varenummer (SKU): Mekaniker005 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

2.995,00 kr. ekskl. moms

Indret legehuset med legehusplader, der hjælper børnene i gang med legen. Dette sæt med mekaniker hjælper børnene i gang med organiseret leg, som støtter deres sociale færdigheder og samarbejdsevner. Vores tematiserede plader til legehuse er med til at skabe klare rammer for fælles legemanuskripter og styrker de æstetiske rammer, således børnenes engagement og fastholdelse i legen styrkes.

Med dette sæt kan børnene udfolde sig som automekanikere ved at lade dem lege, at de roder med motoren, skifter hjul eller tjekker olie i deres lille “værksted” på legepladsen. Sættet vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere mekanikere, der fikser mooncars og løbehjul.

Pakkerne indeholder
3 stk. temaplader i 50×35 cm
1 stk. temaplade i 35×50 cm

Pladerne er i en størrelse, der gør, at de kan passe til de fleste legehuse eller andre flader på legepladsen. Hvis I ønske en større løsning, så har vi også større legehusplader med mekaniker.
Uanset hvilke størrelse temaplader, der passer bedst til jer, så vil de inspirere til sjove rollelege for børnene på legepladsen.

Pladerne kan monteres ude og inde.

Montering
Temapladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
 Vi hjælper gerne dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Legehusplade

Vælg størrelse

35×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Design

Mekaniker

envelopearrow-right