0
Upcyclet legehus med legezonen værksted til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader. MekanikerSkilteplade med 'Mekaniker' skilt til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med mekanikerens værktøjer og dæk til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med bil og lift til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med priser til mekanikeren. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Upcyclet legehus med legezonen værksted til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader. Mekaniker
  • Skilteplade med 'Mekaniker' skilt til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med mekanikerens værktøjer og dæk til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med bil og lift til legezonen, Mekaniker. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med priser til mekanikeren. Perfekt til dagtilbuddet.

Legezone – Automekaniker, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til værkstedet. Lad børnene udfolde sig som håndværker ved at lade dem lege, at de hamrer søm, skruer skruer i eller saver i træ på legepladsen. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm, og kan monteres ude og inde.
Varenummer (SKU): SL763161 Kategorier: , Tags: , , , ,

5.620,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene udfolde sig som automekanikere ved at lade dem lege, at de roder med motoren, skifter hjul eller tjekker olie i deres lille “værksted” på legepladsen. Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til en automekaniker. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere mekanikere, der fikser mooncars og løbehjul på legepladsen. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som den mekanikerværksted. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er selvfølgeligt også muligt at montere skiltepladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige skilteplader, disse indbefatter et stort ‘Mekaniker’ skilt, et skilt med priser for reparationer, samt to billeder inde fra værkstedet. Designet indbyder til rollelege, hvor børnene kan lege mekaniker eller kunde hvis transportmiddel er gået i stykker. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige skilteplader:

  • Mekaniker skilt 30×150 cm
  • Mekaniker værktøj 70×100 cm
  • Mekaniker rampe 70×100 cm
  • Priser for reparationer 95×62 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Læringstavlerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Legezone, Transport

envelopearrow-right