0
Plade med krammeikoner

Krammeikoner

995,00 kr. ekskl. moms

Hæng dette design ved indgangen til institutionen eller stuen og lad børnene selv vælge, hvordan de vil sige hej eller farvel til pædagogen, deres forældre eller en kammerat i dag. De tre indbydende ikoner med hjerter giver valget mellem en krammer, en highfive eller en tommel op. Løsningen måler 75x25 cm.
Varenummer (SKU): KrammelegIkoner001 Kategorier: ,

995,00 kr. ekskl. moms

Hæng dette design ved indgangen til institutionen eller stuen og lad børnene selv vælge, hvordan de vil sige hej eller farvel til pædagogen, deres forældre eller en kammerat i dag. De tre indbydende ikoner med hjerter giver valget mellem en krammer, en highfive eller en tommel op.

Den afvekslende måde at hilse på med forskellige grader af kropskontakt er med til at understøtte børnenes relationer til menneskerne omkring dem. Det frie valg og den fysiske handling det er at pege på skiltet, er med til at opbygge selvtillid, engagement og gåpåmod. Indbyg dette ritual som en del af hverdagen og se, hvordan børnene bliver mere og mere sikre i at hilse på denne måde.

Designet passer sammen med resten af Krammeleg-serien, men produktet kan også anvendes selvstændigt.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Løsningen måler 75×25 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk skilteplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 

Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

75×25 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Gul

Tema - Dagtilbud

Krammeleg

envelopearrow-right