Krammetavle

Krammetavle

2.495,00 DKK ekskl. moms

Krammetavlen viser en masse forskellige måder, hvorved man kan hilse og anerkende hinanden på, både fysisk og på afstand. Tavlen giver børnene mulighed for, på en legende måde, at udforske, hvordan man kan interagere med hinanden. Vægpladen måler 80×120 cm.
Varenummer (SKU): 790010 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

2.495,00 DKK ekskl. moms

Krammetavlen viser en masse forskellige måder, hvorved man kan hilse og anerkende hinanden på, både fysisk og på afstand. Tavlen giver børnene mulighed for, på en legende måde, at udforske, hvordan man kan interagere med hinanden. Giv børnene en følelse af at høre til, ved at vise dem forskellige måder at være venner på.

Børnene kan også i det daglige bruge krammetavlen i deres leg med hinanden. Det understøtter børnenes empati, hjælper dem med at forstå hinanden og se, hvad andre børn har lyst til og brug for.

Krammetavlen passer sammen med resten af Krammeleg-serien, men produktet kan også anvendes selvstændigt. Krammetavlen er en positiv tilføjelse til læringsmiljøet, der både understøtter den daglige trivsel og børnenes sociale omgang med hinanden.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Vægpladen måler 80×120 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk skilteplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

80x120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Måske er du også interesseret i?

Krammepakke Large

17.995,00 DKK ekskl. moms

Krammepakke Small

4.995,00 DKK ekskl. moms

Krammesangen

2.595,00 DKK ekskl. moms

Krammebane, 30 dele

8.995,00 DKK ekskl. moms

Dreje rundt, 17 dele

2.995,00 DKK ekskl. moms

Tæl til 10, 3 dele

2.650,00 DKK ekskl. moms

Krammerim, 30 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Krammeikoner

995,00 DKK ekskl. moms

Krammezone

2.195,00 DKK ekskl. moms

Krammespots, 9 stk.

795,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram