0
Gulvfolie med skakbrætGulvfolie med skakbræt
  • Gulvfolie med skakbræt
  • Gulvfolie med skakbræt

Skakbræt

Fra 5.100,00 kr. ekskl. moms

Skakbræt som gulvfolie er en sjov måde at udnytte gulvarealer i større lokaler. Placer det f.eks. i fælleslokaler, hvor flere kan spille sammen. På grund af sin størrelse giver dette skakbræt gymnastik til både hjernen og kroppen. Vælg mellem to forskellige farver og størrelser.
Varenummer (SKU): Skak001 Kategorier: , Tags: , , ,
  • *Farve

    *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 5.100,00 kr. ekskl. moms

Skakbræt på gulvfolie er en sjov måde at udnytte gulvarealer i større lokaler. Placer det f.eks. i fælleslokaler, hvor flere kan spille sammen.

På grund af sin størrelse giver dette skakbræt gymnastik til både hjernen og kroppen.

Leveres uden skakbrikker.

Vælg mellem sort/hvid eller brun i størrelse 200×200 cm eller 300×300 cm.

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Montering
Grundet de foliernes størrelser anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Hvis du ønsker andre former for brætspil, der ikke findes i vores sortiment af designs, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Vi kan kontaktes på enten telefon 98 19 35 33 eller mail exakt@exakt.dk.

Produkttype

Gulvfolie

Farve

Brun, Sort

Vælg størrelse

200×200 cm, 300×300 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

envelopearrow-right