0
Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på. Mockup.Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på.Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på. Stort mockup.
  • Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på. Mockup.
  • Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på.
  • Visuel udsmykning med indbygget lege som denne gulvfolie, som man kan spille Kinaskak på. Stort mockup.

Kinaskak

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Kinaskak som gulvfolie er en sjov måde at udnytte gulvarealer i større lokaler. Placer det f.eks. i fælleslokaler, hvor flere kan spille sammen. På grund af sin størrelse giver dette kinaskakbræt gymnastik til både hjernen og kroppen. Vælg mellem tre forskellige størrelser.
Varenummer (SKU): Kinaskak001 Kategorier: , Tags: ,
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Kinaskak på gulvfolie er en sjov måde at udnytte gulvarealer i større lokaler. Placer det f.eks. i fælleslokaler, hvor flere kan spille sammen. Folien kan også monteres på borde.

På grund af sin størrelse giver dette kinaskakbræt gymnastik til både hjernen og kroppen.

Leveres uden spillebrikker.

Vælg mellem tre forskellige størrelser; 100×100 cm, 200 x 200 cm eller 300 x 300 cm.

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Montering
Grundet de tre folilers størrelser anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Hvis du ønsker andre former for brætspil, der ikke findes i vores sortiment af designs, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Vi kan kontaktes på enten telefon 98 19 35 33 eller mail exakt@exakt.dk.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

100×100 cm, 200×200 cm, 300×300 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

envelopearrow-right