7 4810 20 p7 4810 20 pstort m deskilt
  • 7 4810 20 p
  • 7 4810 20 p
  • stort m deskilt

Mødeskilt Klassisk med rød/grøn skyder - 6,2x20 cm

320,00 DKK ekskl. moms

Dette mødeskilt er velegnet til at montere udenfor mødelokaler, lærerværelser eller kontorer og kan let og enkelt informere andre om, om det er tilladt at forstyrre eller ej. Ved hjælp af den sorte skyder/slider, kan du let vælge, om skiltet skal være rødt for "optaget" eller grønt for "fri".
Varenummer (SKU): 750312 Kategorier: ,

320,00 DKK ekskl. moms

Dette mødeskilt er velegnet til at montere udenfor mødelokaler, lærerværelser eller kontorer, og kan let og enkelt informere andre, om det er tilladt at forstyrre eller ikke.

Ved hjælp af den sorte skyder kan du let vælge, om skiltet skal være rødt for "optaget" eller grønt for "fri", og dermed undgå forstyrrelser midt i mødet eller en vigtig samtale.

Skiltet leveres som standard i naturaluminium og leveres med skruer til nem montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Størrelse

6,2x20 cm

Måske er du også interesseret i?

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram