0
Læringstavle go akustik med menneskekroppen til at lære menneskets anatomi i skolenLæringstavle go akustik med menneskekroppen til at lære menneskets anatomi i skolen
  • Læringstavle go akustik med menneskekroppen til at lære menneskets anatomi i skolen
  • Læringstavle go akustik med menneskekroppen til at lære menneskets anatomi i skolen

Menneskekroppen

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Bliv klogere på menneskroppens opbygning af muskler, organer og never med dette flotte design med simple illustrationer.  Læringstavlen & akustikbilledet måler henholdsvis 100x100 cm & 120x120cm.
Varenummer (SKU): k763084 Kategorier: ,

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Bliv klogere på mennekroppens opbygning af muskler, organer og nerver med dette flotte design med simple illustrationer. Er velegnet som undervisningsværktøj eller som dekorativ udsmykning. Akustikbilleder på væggene er ideelle – når flot design og god akustik skal gå hånd i hånd i hånd.

Akustikbillederne har absorbent med absorptionsklasse A og leveres med tekstil/print i brandhæmmende materiale. Profilen leveres som standard i natur-eloxeret. Leveres inkl. beslag top/bund så den nemt kan monteres på væggen.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, der bidrager til et bedre lydmiljø.
  • Læringstavle, 100×100 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan i selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering,

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Læringstavle

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm

Farve

Blågrøn

Tema - Skoler

Kroppen og DNA

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right