0
maal vaegt2400x1400 01maal vaegt2400x1400 01maal vaegt2400x1400 01
 • maal vaegt2400x1400 01
 • maal vaegt2400x1400 01
 • maal vaegt2400x1400 01

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Brug indretningen til at give eleverne praktisk viden ved hjælp af dette design med omregninger af bl.a. gram, kilometer og liter. Vælg mellem tre forskellige produktmedier.
Varenummer (SKU): Mål001 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

  *Størrelse på din dør

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Lad lærerig og kreativ indretning bidrage til at skabe et godt læringsmiljø, hvor eleverne kan blive klogere og føle sig inspireret. Dette design fokuserer på forskellige former for mål og vægt, samt hvordan man omregner de forskellige enheder i forhold til hinanden. Designet er med visuelle illustrationer af omregninger af bl.a. gram, kilometer og liter.

‘Mål og vægt’ er lavet i samme design som vores andre løsninger med matematiske emner til grundskoler. Det er oplagt at montere designet sammen med ‘Trekanter og vinkler‘ for at give eleverne indblik i matematikkens verden.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 200×120 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192-83 cm til 215×100 cm.
 • Vægpladen måler 200×120 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Ved at montere vægpladen udendørs er det muligt at skabe et fagligt miljø uden for klasselokalet. Her kan designet fungere som inspiration til fordybelse i skolegården og bidrage til det inspirerende læringsmiljø på skolen.

Et akustikbillede kan derimod bidrage til at imødekomme de store krav, der i dag er til lokaler, hvor vi opholder os i lang tid ad gangen. Ifølge kravene skal der være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Det kan akustikbilleder på væggene bidrage til.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Vi anbefaler, at dørfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Vægplade

Vælg størrelse

200×120 cm, Op til 215×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Måleenheder

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right