0
Doerfolie med Tid og klokken til skolens matematiktimer

Tid og klokken, Dørfolie

1.995,00 kr. ekskl. moms

Indret dit indendørs læringsmiljø med dette flotte design med lærerig illustration med fokus på tid og klokken. Dørfolien passer til døre op til 215x100 cm.
Varenummer (SKU): 157076 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    Reset options

    *Størrelse på din dør

1.995,00 kr. ekskl. moms

Lad lærerig og kreativ indretning bidrage til at skabe et godt læringsmiljø, hvor eleverne kan blive klogere og føle sig inspirerede. Dette design fokuserer på tid og klokken, og giver bl.a. et overblik over forskellige tidsenheder.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

OBS! Mål døren på den side, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien skal du blot tilvælge dette ved køb.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blågrøn

Tema - Skoler

Tid og klokken

Tema - Dagtilbud

Tid og klokken

envelopearrow-right