0
Halv vinkelmåler som gulvfolie til skolens gange og lokalerHalv vinkelmåler som gulvfolie til skolens gange og lokalerhalv vinkelm ler 1
  • Halv vinkelmåler som gulvfolie til skolens gange og lokaler
  • Halv vinkelmåler som gulvfolie til skolens gange og lokaler
  • halv vinkelm ler 1

Halv vinkelmåler

850,00 kr. ekskl. moms

En gulvfolie med en halv vinkelmåler er det perfekte værktøj til at gøre læring til en del af hverdagen og gøre den mere praktisk.
Varenummer (SKU): k770630 Kategorier: ,

850,00 kr. ekskl. moms

Denne gulvfolie er udformet som en halv vinkelmåler, der viser op til en 90 graders vinkel. Løsningen kan være et brugbart værktøj til at forstå og lære om vinkler – især for børn i grundskolen. Vinkelmåleren kan med fordel placeres under døren, så døren kan bruges til at vise vinklen. Folien kan indgå som en del af matematikundervisningen eller som en del af et inspirerende læringsmiljø, som børnene kan udforske i frikvarteret. Gulvfolien er i grå, så den ligner den klassiske vinkelmåler.

Husk at kigge på de to designmuligheder for at vælge en vinkelmåler, der passer til enten venstre eller højrehængt dør.

Folien måler 80×40 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

40×80 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Lineal og vinkelmåler

Farve

Grå

envelopearrow-right