0

Lyddæmpende lofter

Er loftet den bedste mulighed for lydregulering hos jer? Så læs med i dette indlæg, hvor vi har forsøgt at gøre dig klogere på de lyddæmpende lofter og deres kvaliteter. Når vi snakker om lyddæmpende lofter, så er troldtets lofter ikke en del af vores speciale, til gengæld anvender vi diskrete lydregulerende flåder, der hænger under loftet og passer til de fleste lokaler, og som sikrer et lydmiljø i topklasse A. Systemet består af plane flåder med akustikplader af allerhøjeste kvalitet.

Lyddæmpende lofter – Effektiv lyddæmpning til forbedret akustik og indeklima

Med lyddæmpende plader til loft, kan du forbedre akustikken og dermed arbejdsmiljøet på kontoret. Det kan være et forstyrrende element i hverdagen, hvis akustikken i dit arbejdsrum ikke er optimal. Med lyddæmpende lofter sikrer du at støj og efterklang minimeres, hvilket skaber bedre betingelser for dig og dine omgivelser. Lyddæmpende plader til loft er en velegnet løsning til alle former for rum, som kontorer, opholdsrum i daginstitutioner og gangarealer på skoler. Løsningen er ikke blot velegnet til at minimere støjniveauet i et lokale. Det er også blevet tildelt Indeklimamærket og anbefales af det svenske astma- og allergiforbund, for at skabe et sundt og komfortabelt indeklima.

Et lyddæmpende loft er den rette løsning, hvis du ønsker at lydregulere klasseværelset eller kontoret. Den helt store fordel ved at placere akustikpladerne i loftet er muligheden for at camouflere din løsning, så den går i ét med dit eksisterende loft. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvis ønsker at akustikregulere, uden at flåderne skal være en forstyrrende og synlig del af indretningen. Men, hvis du er af den modsatte overbevisning og ønsker at præge dine lyddæmpende lofter med diverse dekorative prints, er det også en mulighed. Du kan kontakte vores grafiske afdeling, hvis du ønsker at høre mere om, hvilke muligheder du har for at præge dine loftplader med enten logo, motiv eller budskaber. I vores store motivshop kan du få inspiration til, hvordan din kommende løsning kan se ud.

Der skelnes mellem lyddæmpende loftplader som industri- eller hygiejneabsorbenter, afhængig af miljøet de skal anvendes i. Begge lyd flåder er rengøringsvenlige og falder naturligt ind i de fleste lokaler. De monteres helt uden synlig fastgørelse, eller med en længere nedstropning fra det eksisterende loft. Du har også mulighed for at vælge en løsning, som består af akustikplader. Disse findes i forskellige materialer og er lette selv at montere. Med løsningen har du mulighed for at dække et mindre område eller sørge for, at hele dit lyddæmpende loft bliver monteret med akustikplader i bedste kvalitet. Gældende for alle typer af loftplader er, at de er lette at montere, og du behøver ikke at rydde lokalet for inventar under fastgørelsen af det lyddæmpende loft.

I lokaler hvor der er meget støj, er det oplagt at kombinere de lyddæmpende plader til loft med andre akustikregulerende muligheder. Vi har mange forskellige lydregulerende løsninger, der tilsammen kan forbedre akustikken markant. Vi tager altid forbehold for rummet, dets indretning og funktion før vi akustikregulere et rum. Ved først at analysere rummet og tage lokalets anvendelse med i overvejelserne, sikrer vi, at du ender med den bedste lydregulerende løsning – og samtidig får vi afklaret, om løsningen alene skal bestå af et lyddæmpende loft, eller om andre muligheder bør tilføjes for optimal effekt.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om akustikregulering og om, hvordan loft plader kan være med til at sænke lydniveauet hos jer, har vi skrevet et indlæg om alt, hvad du bør have med i overvejelserne, når der skal lydreguleres. Læs indlægget her, og få afklaret om et lyddæmpende loft er en tilstrækkelig løsning til at dække jeres behov.

Så overvejer du at få lyddæmpende plader til dit loft, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk. Her sidder vores dygtige team af konsulenter og grafikere klar, til at hjælpe dig med at finde frem til den akustik løsning du står og mangler. Hvis du ønsker at få en af vores dygtige konsulenter forbi, hjælper de med rådgivning og besigtigelse af lokalerne der skal akustikreguleres. Det gør de for at få en fornemmelse af, om det I mangler, er lyddæmpende loft plader eller en anden akustikløsning.

envelopearrow-right