0
Upcycl de gamle slidte skure og legehuse og skab udendørs legemiljøer, som isbutikken, fra EXAKT, der sætter gang i fantasien hos børneneSkilteplade med logo og skilt til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med udvalg af is, krymmel og guf til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med udvalg af is of ismaskine til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med ispriser til legezonen, Isbutik. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Upcycl de gamle slidte skure og legehuse og skab udendørs legemiljøer, som isbutikken, fra EXAKT, der sætter gang i fantasien hos børnene
  • Skilteplade med logo og skilt til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med udvalg af is, krymmel og guf til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med udvalg af is of ismaskine til legezonen, Isbar. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med ispriser til legezonen, Isbutik. Perfekt til dagtilbuddet.

Legezone – Isbar, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til isbaren. Lad børnene udfolde sig som is-sælgere ved at lade dem lege, at de producerer og langer is over deres isdisk. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm.
Varenummer (SKU): SL763141 Kategorier: , Tags: , , , ,

5.620,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene udfolde sig som issælgere ved at lade dem lege, at de producerer og langer is over deres isdisk. Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til isbaren. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere kunder og sælger. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som isbar. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er selvfølgeligt også muligt at montere vægpladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige vægplader, disse indbefatter et stort ‘Isbar’ skilt, et priskilt med de forskellige is man kan få i butikken og to vægplader med isene i isdisken. Designet indbyder til rollelege, hvor børnene kan lege issælger eller kunde i baren. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige skilteplader

  • Isbar skilt 30×150 cm
  • Isdisk 70×100 cm
  • Værksted hylder 70×100 cm
  • Isbar prisliste 100×100 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Blågrøn

Tema - Dagtilbud

Legezone, Mad

envelopearrow-right