0
Upcyclet legehus med legezonen Købmand til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader.Skilteplade med logo og skilt til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med varehylde til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med varer og kasse til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.Skilteplade med ugens tilbud til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Upcyclet legehus med legezonen Købmand til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader.
  • Skilteplade med logo og skilt til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med varehylde til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med varer og kasse til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Skilteplade med ugens tilbud til legezonen, købmand. Perfekt til dagtilbuddet.

Legezone – Købmand, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til værkstedet. Lad børnene udfolde sig som håndværker ved at lade dem lege, at de hamrer søm, skruer skruer i eller saver i træ på legepladsen. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm, og kan monteres inde og ude.
Varenummer (SKU): SL763151 Kategorier: , Tags: , , , , ,

5.620,00 kr. ekskl. moms

Lad børnene udfolde sig som købmænd ved at lade dem lege, at de sælger varer fra den lille købmandsbutik på legepladsen. Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til dagligvarebutik. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere købmand eller kunde i butikken. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som den lille købmand. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er selvfølgeligt også muligt at montere vægpladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige vægplader, disse indbefatter et stort ‘Den lille købmand’ skilt, et skilt med ugens tilbud, samt to reoler fyldt med dagligvarer og et kasseapparat. Designet indbyder til rollelege, hvor børnene kan lege købmand eller kunde i den lille butik. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige skilteplader:

  • Den lille købmand skilt 30×150 cm
  • Butiksreol 70×100 cm
  • Butiksreol med kasseapparat 70×100 cm
  • Ugens tilbud 100×100 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Legezone, Mad

envelopearrow-right