0
tælletavle med fugle og floraTæl naturLæringstavle 'Tæl til 10' er en fantastisk måde at inddrage læring om både natur og matematik hos børnene i daginstitutionen.
  • tælletavle med fugle og flora
  • Tæl natur
  • Læringstavle 'Tæl til 10' er en fantastisk måde at inddrage læring om både natur og matematik hos børnene i daginstitutionen.

Tæl til 10

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene i daginstitutionen at tælle til 10 på en sjov og intuitiv måde. Tavlen inddrager dyr, blomster og alverdens andre naturelementer i læringen om tal og det at tælle.
Varenummer (SKU): Tælle003 Kategorier: , , Tags: , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene at tælle til 10 på en sjov og intuitiv måde. Tavlen indeholder dyr, blomster og alverdens andre elementer fra naturen, som de kan bruge i læringen om tal og det at tælle. Ved at inddrage kendte elementer fra naturen bliver det at tælle til en leg, hvilket motiverer børnene til at bruge deres matematiske færdigheder, uden at de egentligt er bevidste omkring det. Brug derfor løsningen til at træne tallene med børnene, enten inde i jeres børnemiljø eller udenfor på legepladsen, hvor børnene kan gå på jagt efter elementer fra tavlen.

På tavlen finder du forskellige elementer fra naturen i forskellige antal fra 1-10. Heriblandt: dyr, blomster og andre ting man finder i naturen, og ved hver illustration står der beskrevet antal og navn. Dermed bidrager tavlen til at skabe matematisk interesse hos børnene, såvel som interesse for naturen. Vores tavle med Tæl til 10 henvender sig primært til børn i børnehaven, der er ved at lære sammenhængen mellem tal og det, der tælles.

Denne læringstavle bidrager derfor til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlerne måler 100×100 cm og 50×50 cm. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

50×50 cm, 100×100 cm

Produkttype

Læringstavle

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Dyr, Flora, Natur, Udeliv og science

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Dyr, Flora, Natur, Udeliv og science

Tema - Dagtilbud

Dyr, Flora, Natur, Tal og tælle, Udeliv og science

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

Måske er du også interesseret i?

Konsonantklynger

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Gangetabeller, 1-10

9.995,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tæl insekter 1-10

695,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Berettermodel med eventyr

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Whiteboards med dit design

Fra 1.550,00 kr. ekskl. moms

Bøjning af udsagnsord

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Bondegård m. tekst

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Køkkenredskaber

1.290,00 kr. ekskl. moms

Legemiljø – Mølle

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Dialogtavle m. natur

4.295,00 kr. ekskl. moms

Grammatik, ligger/lægger

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 23
envelopearrow-right