0
Kvadrille Akustik 120 x 120 BlaaKvadrille Akustik 120 x 240 BlaaMica 2496 66030
 • Kvadrille Akustik 120 x 120 Blaa
 • Kvadrille Akustik 120 x 240 Blaa
 • Mica 2496 66030

Exakt akustik rammeløs m. stof – Blå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

En lydabsorbent er en god løsning til lydregulering i eksisterende lokaler, hvor de kan placeres på væggen og indgå i indretningen. Kvadrille Textile har ingen ramme, da stoffet foldes rundt om siderne og absorbenten kan derved let tilpasses, så den passer ind i omgivelsernes arkitektur og farver.
 • *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Støj er et problem på mange arbejdspladser, fra produktionsvirksomheder og kontorer, til skoler og institutioner. Akustik-absorbenter til lyddæmpning og støjregulering kan skære ned på efterklangstiden – det vil sige, hvor lang tid der er ekko efter en høj lyd. Ved at bruge lyddæmpende absorbenter i indretningen bliver efterklangstiden forkortet og støjniveauet sænket.

Kvadrille Textile er en serie af lydabsorbenter uden ramme, da stoffet foldes rundt om siderne. Derfor kan den lydregulerende absorbent tilpasses, så den passer ind i omgivelsernes arkitektur og farver.

De lyddæmpende absorbenter er lavet med en kerne af mineraluld (isover), som er kapslet inde mellem en bagside af flis og en forside af flis samt indfarvet stof.

Rammeløs lydabsorbenter er en diskret løsning, der let træder i baggrunden, eller fremstår som et maleri afhængig af det valgte motiv.

Denne absorbent er med blå stoffront.

Størrelse
De rammeløse lydabsorbenter kommer i lige den størrelse du har brug for, dog max. 118×238 cm.

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 88×88 cm
 • 88×118 cm
 • 118×118 cm
 • 148×118 cm

Rengøring
Lydabsorbenten tåler støvsugning samt aftørring med våd klud.

Brandsikkerhed
Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Brandsikker til: Klasse A2-s1,d0 – EN 13964:2014 (EN13501-1).

Lydabsorption
Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95. Der tages forbehold for at den praktiske absorptionsfaktor ændres alt efter printfladens “tæthed”.

Miljøpåvirkning
Svanemærket. Kan genbruges 100%.

Indeklima
Lydabsorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Vælg størrelse

118×118 cm, 118×88 cm, 148×118 cm, 88×88 cm

Tekstiler
Vores ensfarvede tekstiler er valgt ud fra hensyn til både miljø, kvalitet og sikkerhed, og opfylder alle krav hertil. Vi samarbejder med Gabriel Group, som er førende indenfor bæredygtige tekstiler til møbel-branchen.

Tekstilerne, der anvendes udenpå absorbenten, er specialproduceret til netop at indgå i et akustikprodukt. Den sikrer, at selve tekstilet ikke påvirker absorbentens ydeevne og derved ikke går på kompromis med resultatet.

Vores tekstiler lagerføres i fire flotte standardfarver, men det er muligt at bestille specifikke tekstiler, som matcher til netop din indretning eller logofarve. Du har altid mulighed for at rekvirere en farveprøve, inden du beslutter dig for, hvilken farve du ønsker.

Alle vores tekstiler på vores standard vægrammer og skærmvægge er aftagelige, det betyder, at du nemt kan skifte dem eller bytte dem med andre steder i huset – de skal blot have den samme størrelse.

Selve tekstilet er aftagelig, hvilket giver et fleksibelt produkt – både i indretning og fornyelse sidenhen.

Akustik absorbent
Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95. Der tages forbehold for at den praktiske absorptionsfaktor ændres alt efter printfladens “tæthed”. Værdierne i nedenstående diagram henviser dermed til en enkelt enhed.

Brandsikkerhed
Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Brandsikker til: Klasse A2-s1,d0 – EN 13964:2014 (EN13501-1).

Miljøpåvirkning
Svanemærket. Kan genbruges 100%.

Indeklima
Lydabsorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right