0
Akustik 90 x120 Koksgraaalt=””Akustik 120 x 270 KoksgraaMica 2496 60021
 • Akustik 90 x120 Koksgraa
 • alt=””
 • Akustik 120 x 270 Koksgraa
 • Mica 2496 60021

Exakt akustik m. ramme og stof – Koksgrå

Fra 3.850,00 kr. ekskl. moms

Akustik Textile Tangent er den smarte løsning til dig, som ønsker at dæmpe støjniveauet i lokalet, og samtidig have mulighed for at skifte farve, uden at skulle investere i nye tavler. Lydabsorbenten er nem at montere og skaber en øjeblikkelig og mærkbar effekt på lokalernes akustik.
 • *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 3.850,00 kr. ekskl. moms

Akustik Textile Tangent lydabsorbent til montering på væggen er den smarte løsning til dig, som ønsker at dæmpe støjniveauet i lokalet – og samtidig have mulighed for at skifte farve, uden at skulle investere i nye tavler.

Akustik Textile Tangent er produceret således at fronten let kan tages af og udskiftes til en anden farve eller tekstilfront med eget design. Dette giver dig mulighed for at udskifte udsmykningen efter behov, uden at udskifte den lydabsorberende kerne.

Tavlen har en tynd aluramme til et elegant og tidsløst design.

De lyddæmpende tavler er lavet med en kerne af mineraluld (isover), som er kapslet inde mellem en bagside af flis og en forside af flis samt indfarvet stof. Akustik Textile Tangent akustikregulerende absorbenter kan forbedre indeklimaet og arbejdsmiljøet med effektiv støjdæmpning.

Størrelse
Akustik Textile Tangent kommer i lige den størrelse du har brug for, dog max. 120×270 cm.

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 120×90 cm
 • 120×120 cm
 • 150×120 cm
 • 180×120 cm
 • 270×120 cm

Farve
Tekstilfronten på den lyddæmpende tangent er koksgrå.

Rengøring
Rammen kan aftørres med vand og sæbe, eller desinficeres med sprit. Stof fronten kan afmonteres og vaskes i vaskemaskine eller renses med sprit. Kernen af absorbent kan tåle støvsugning og aftørring med våd klud , samt sprit påført med forstøver.

Brandsikkerhed
Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Brandsikker til: Klasse A2-s1,d0 – EN 13964:2014 (EN13501-1).

Lydabsorption
Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95. Der tages forbehold for at den praktiske absorptionsfaktor ændres alt efter printfladens “tæthed”.

Miljøpåvirkning
Svanemærket. Kan genbruges 100%. Absorbenten er desuden PVC-fri.

Indeklima
Lydabsorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Vælg størrelse

120×120 cm, 120×90 cm, 150×120 cm, 180×120 cm, 270×120 cm

Farve

Koksgrå (60021)

Tekstiler
Vores ensfarvede tekstiler er valgt ud fra hensyn til både miljø, kvalitet og sikkerhed, og opfylder alle krav hertil. Vi samarbejder med Gabriel Group, som er førende indenfor bæredygtige tekstiler til møbel-branchen.

Tekstilerne, der anvendes udenpå absorbenten, er specialproduceret til netop at indgå i et akustikprodukt. Den sikrer, at selve tekstilet ikke påvirker absorbentens ydeevne og derved ikke går på kompromis med resultatet.

Vores tekstiler lagerføres i fire flotte standardfarver, men det er muligt at bestille specifikke tekstiler, som matcher til netop din indretning eller logofarve. Du har altid mulighed for at rekvirere en farveprøve, inden du beslutter dig for, hvilken farve du ønsker.

Alle vores tekstiler på vores standard vægrammer og skærmvægge er aftagelige, det betyder, at du nemt kan skifte dem eller bytte dem med andre steder i huset – de skal blot have den samme størrelse.

Selve tekstilet er aftagelig, hvilket giver et fleksibelt produkt – både i indretning og fornyelse sidenhen.

Akustik absorbent
Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95. Der tages forbehold for at den praktiske absorptionsfaktor ændres alt efter printfladens “tæthed”. Værdierne i nedenstående diagram henviser dermed til en enkelt enhed.

Brandsikkerhed
Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Brandsikker til: Klasse A2-s1,d0 – EN 13964:2014 (EN13501-1).

Miljøpåvirkning
Svanemærket. Kan genbruges 100%.

Indeklima
Lydabsorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right