0
Grøn kridttavle med kridtrende

Exakt kridttavle i grøn m. ramme

Fra 305,00 kr. ekskl. moms

Kridttavler i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. Tavlerne har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Kan opsættes vertikalt eller horisontalt. Kridttavlerne leveres som standard med plast kridtrende på 30 cm og det nødvendige monteringsmateriale.
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 305,00 kr. ekskl. moms

Den originale kridttavle her i den klassiske grønne farve, men kan også fås i en smart grå farve, der giver et nyt udtryk. Der er intet mere ikonisk end den klassiske kridttavle til klasseværelset, hvor man uden besvær kan fjerne kridtet fra tavlen og som ikke kræver den samme mængde vedligeholdelse som dets alternativ, whiteboardtavlen. Hold det simpelt og nemt med kridttavlen og spar tiden på vedligeholdelse.

Tavlen leveres med en 30 cm pennehylde, kridtrende, hvis I ønsker en pennehylde i tavlens fulde længe, skal I vælge denne skoletavle til kridt.

Kridttavlerne er lavet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen og kan opsættes vertikalt eller horisontalt efter behov. Vælg mellem en masse forskellige størrelser.

Tavlen medfølger: 

  • Monteringsvejledning 
  • Monteringsmateriale
  • 30 cm plast kridtrende

Materiale 

Tavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

  • Kridtoverflade med livstidsgaranti 
  • Softline aluminumramme m. grå afrundede plastikhjørner
  • Stort udvalg af størrelser 
  • Magnetisk og skrivbar overflade 

Livstidsgaranti 

Tavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Læs mere om livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®

Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

alt=””

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere tavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til din tavle her.

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Kridttavle

Vælg størrelse

100×100 cm, 100×120 cm, 100×150 cm, 100×180 cm, 100×200 cm, 120×120 cm, 120×150 cm, 120×180 cm, 120×200 cm, 120×240 cm, 120×300 cm, 150×150 cm, 150×200 cm, 150×300 cm, 22×30 cm, 30×42 cm, 45×60 cm, 60×90 cm, 90×120 cm, 90×180 cm

Garanti

Livstidsgaranti på på whiteboard- eller kridtoverflade

envelopearrow-right