0
k708006 min 1

Exakt vendetavle, kridt/kridt

Fra 4.275,00 kr. ekskl. moms

Mobil vendetavle med overflade til brug af kridt på begge sider. Dobbeltsidet mobile vendetavler med tavle produceret i emaljeret stål med livstidsgaranti på tavleoverfladen.
 • *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 4.275,00 kr. ekskl. moms

Den klassiske grønne tavle fungerer fantastisk og går nok aldrig af mode, men derfor kan man dog godt forbedre og omtænke denne klassiske tavle. Med denne flytbare vendetavle af højeste kvalitet er du ikke begrænset til ét rum eller én tavle. Flyt arbejdet og undervisningen rundt på kontoret og i diverse lokaler. Tavlen kan roteres 360 grader og kan låses fast i enhver position. Kridttavler fra EXAKT er bæredygtige, af højeste kvalitet og er fremstillet med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. De er særdeles slidstærke og er lavet til at modstå intensivt brug til møder, i undervisningen og forskellige arbejdsprocesser. 

Tavlen leveres inkl.: 

 • Hvidt mobilt stativ
 • 4 solide gummihjul (to med bremser)
 • Indbygget kridtbakke i hele stativets bredde
 • Drejeknap til rotering af tavlen, 360 grader.
 • Samlevejledning 

Materiale
Tavlerne er nemme at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med livstidsgaranti 
 • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
 • Magnetisk og skrivbar kridttavleoverflade
 • 20 mm tavletykkelse

Find et flot udvalg af forskellige størrelser.

Livstidsgaranti
Tavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Se certifikat på livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

alt=””

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Det er nemt at samle tavle og stativ. Du behøver nemlig ingen værktøjer eller materialer, da alle nødvendige samlematerialer og redskaber medfølger.

Hvis du har spørgsmål til montering så kontakt os på 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Kridttavle

Vælg størrelse

100×150 cm, 100×180 cm, 100×200 cm, 120×200 cm, 90×120 cm

Garanti

Livstidsgaranti på på whiteboard- eller kridtoverflade

envelopearrow-right