0
703882momentum1momentum2momentum3momentum5momentum6
 • 703882
 • momentum1
 • momentum2
 • momentum3
 • momentum5
 • momentum6

Exakt Momentum – Flytbar dobbeltsidet tavle

9.890,00 kr. ekskl. moms

Momentum er en flytbar letvægtstavle, som med sit stilfulde dobbeltsidet design er den ideelle løsning til de travle arbejdsprocesser. Du løber heller ikke tør for skriveplads, der er nemlig skrivbare overflader på begge sider af den kvalitetssikret tavle.

9.890,00 kr. ekskl. moms

Chameleon Momentum er en flytbar letvægtstavle, som med sit stilfulde dobbeltsidet design er den ideelle løsning til de travle arbejdsprocesser. Med en flytbar whiteboardtavle har du mulighed for at tage dine kreative idéer og processer, med dig rundt på hele arbejdspladsen og institutionen. Skab ekstra skriveplads på ingen tid, lige hvor du ønsker, hvis der opstår kreative ideer eller til et eventuelt pop-op møde. Du løber heller ikke tør for skriveplads, der er nemlig skrivbare overflader på begge sider af den kvalitetssikret tavle.

Whiteboardtavler fra EXAKT er nemlig bæredygtige, af højeste kvalitet og er fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. De er særdeles slidstærke og er lavet til at modstå intensivt brug til møder, i undervisningen og forskellige arbejdsprocesser. Tavlerne er skrivbare og magnetiske og kan monteres både horisontalt og vertikalt. 

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt.

Størrelse
Tavlen måler 190×75 cm, og selve skrivefeltet måler 130×70 cm.

Materiale
Whiteboardtavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med livstidsgaranti 
 • Rørformet aluminiumramme i samme farve som overfladen
 • Rammen fungerer også som stativ
 • Magnetisk og skrivbar overflade på begge sider
 • 25 mm tyk / 10,9 kg.

Livstidsgaranti
Tavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Se certifikat på livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Chameleon Momentum bliver leveret som klar-til-brug. Dvs. at du kan bruge det med det samme, og at du ikke skal bruge tid på at samle det eller lignende, da det kommer sammensat.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

190×75 cm

Farve

Hvid

Rengøring og vedligeholdelse af whiteboard 

Her finder du et par gode fif til at bevare den flotte overflade på dit whiteboard. Få det optimale ud af din tavle og bevar glæden ved et whiteboard i højeste kvalitet, ved at følge disse råd.  

VIGTIGT: Rens tavlen med tavlerens til whiteboardtavler, inden du tager den i brug. Rensevæsken sprayes på hele tavlens overflade og tørres af med en ren og tør klud eller mikrofiberklud.  

Vejledning til brug af tavlerens  

 • Spray væsken på tavlen fra ca. 20 cm afstand  
 • Lad det virke i ca. 30 sekunder  
 • Tør overfladen af med en tør klud eller mikrofiberklud 

Sådan behandler du bedst dit stålkeramiske whiteboard 

 1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da farven ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
 2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
 3. Brug ikke tavlesvampen sammen med rensevæske.
 4. Ved fejlbrug af penne som ikke er beregnet til whiteboards, såsom flipoverpenne og permanente penne, rens da tavlen med tavlerens. Virker dette ikke, skriv da med en whiteboardpen samme sted, som der er skrevet med den forkerte pen. Brug herefter tavlerens til whiteboards, og tør efter med en tør klud. I de fleste tilfælde vil tavlen da blive ren. Se et eksempel på hvordan du fjerner permanent marker fra et whiteboard her.
 5. Rens regelmæssigt tavlen med tavlerens, så tavlen bevares i god stand. Det anbefales at afrense tavlen minimum en gang om ugen med tavlerens. 
 6. Det anbefales at opbevare whiteboardpenne horisontalt, for at undgå for stor farvekoncentration.
 7. Tavlens skriveoverflade kan blive påvirket af følgende omstændigheder
  • Fugt, støv og tobaksrøg 
  • Varme og direkte sollys 
  • Kvaliteten af whiteboardpenne der benyttes
  • Snavs fra tavlesvampen
envelopearrow-right