0
Gulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbudGulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbudGulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbud
  • Gulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbud
  • Gulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbud
  • Gulvfolie med tal fra 1-50 som hinkebane eller lignenende i skolen og dagtilbud

Tallene 1-100

3.365,00 kr. ekskl. moms

Tallene 1-100 som 100 enkelte folier, så du selv kan bestemme hvor og hvordan de skal placeres. Med folierne kan du lade læring og matematik indgå som en aktiv del af indretningen af lokaler eller bruge tallene til at markere lokalenumre. Vælg mellem farverne blå, orange og hvid. Mål: Ø15 cm.
Varenummer (SKU): 791122 Kategorier: , ,

3.365,00 kr. ekskl. moms

Gør legen til en aktiv del af læringen. Kombiner leg, læring og bevægelse med denne gulvfolie med tal. Her får du tallene 1-100 som 100 enkelte folier, så du selv kan bestemme hvor og hvordan de skal placeres. Du kan eksempelvis placere tallene som en hinkebane langs skolen og daginstitutionens mange gange, i klasselokaler eller lign. Lav en lang række med alle tal, eller del dem op i 1-10, 11-20. Kun fantasien sætter grænser.

Tallene er stilrene og kan derfor også bruges til andet en leg og læring. Du kan eksempelvis bruge dem til at markere lokalenumre, skabe mm.

Du kan vælge mellem farverne blå, orange og mørkegrå.

Mål: Ø15 cm

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø15 cm

Farve

Blå, Mørkegrå, Orange

Tema - Dagtilbud

Tal

Tema - Skoler

Tal

envelopearrow-right