Gulvfolie med krammezoneGulvfolie med krammezone
  • Gulvfolie med krammezone
  • Gulvfolie med krammezone

Krammezone

2.195,00 DKK ekskl. moms

Krammezonen er perfekt til at lege krammelege, synge krammesangen og som samlingspunkt, når der skal snakkes følelser og opbygges sociale fællesskaber. Løsningen måler Ø100 cm.
Varenummer (SKU): KrammelegZone001 Kategori:

2.195,00 DKK ekskl. moms

Krammezonen er perfekt til at lege krammelege, synge krammesangen og som samlingspunkt, når der skal snakkes følelser og opbygges sociale fællesskaber. Giv børnene en følelse af at høre til, ved at give dem en stor krammer i krammezonen eller uddel masser af highfives og tommel op.

Børnene kan også i det daglige bruge krammezonen i deres leg med hinanden. Det understøtter børnenes empati, hjælper dem med at forstå hinanden og se, hvad andre børn har lyst til og brug for. Krammezonen passer sammen med resten af Krammeleg-serien, men produktet kan også anvendes selvstændigt. Krammezonen er en positiv tilføjelse til læringsmiljøet, der både understøtter den daglige trivsel og børnenes sociale omgang med hinanden.

Løsningen måler Ø100 cm.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Krammepakke Large

17.995,00 DKK ekskl. moms

Krammepakke Small

4.995,00 DKK ekskl. moms

Krammetavle

2.495,00 DKK ekskl. moms

Krammesangen

2.595,00 DKK ekskl. moms

Krammebane, 30 dele

8.995,00 DKK ekskl. moms

Dreje rundt, 17 dele

2.995,00 DKK ekskl. moms

Tæl til 10, 3 dele

2.650,00 DKK ekskl. moms

Krammerim, 30 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Krammeikoner

995,00 DKK ekskl. moms

Krammespots, 9 stk.

795,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right