Gulvfolie Krammespots
  • Gulvfolie Krammespots

Krammespots, 9 stk.

795,00 DKK ekskl. moms

Henvis til bestemte områder hvor børnene kan kramme, give highfive eller tommel op til hinanden. Dette bringer børnene tættere på hinanden og understøtter den sociale udvikling gennem relationer til andre børn. Løsningen indeholder 9. stk i størrelsen Ø20 cm.
Varenummer (SKU): KrammelegSpots001 Kategori:

795,00 DKK ekskl. moms

Henvis til bestemte områder hvor børnene kan kramme, give highfive eller tommel op til hinanden. Ved at fordele denne gulvfolie rundt i institutionen bliver børnene mindet om at give fysisk bekræftelse og interagere positivt med hinanden. Det bringer børnene tættere på hinanden og understøtter den sociale udvikling gennem relationer til andre børn. Hjerterne og designet passer sammen med resten af Krammeleg-serien, men produktet kan også anvendes selvstændigt.

Hjerterne opfordrer til forskellige grader af berøring og bekræftelse, så der er noget til enhver smag. Produktet kan både bruges spontant af børnene selv, men kan også anvendes som en fast rutine af pædagogen, der opfordrer til et kram på krammestedet, når en fast aktivitet er overstået.

Løsningen indeholder 9. stk i størrelsen Ø20 cm.

Montering
Gulvfolien er i en størrelse, hvor det uden problemer vil være muligt for jer selv at stå for at montere løsningen. Hvis du ønsker selv at stå for monteringen, så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, der sikrer en professionel og flot montering.  

Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

9 stk.

Størrelse

Ø20 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Krammepakke Large

17.995,00 DKK ekskl. moms

Krammepakke Small

4.995,00 DKK ekskl. moms

Krammetavle

2.495,00 DKK ekskl. moms

Krammesangen

2.595,00 DKK ekskl. moms

Krammebane, 30 dele

8.995,00 DKK ekskl. moms

Dreje rundt, 17 dele

2.995,00 DKK ekskl. moms

Tæl til 10, 3 dele

2.650,00 DKK ekskl. moms

Krammerim, 30 stk.

2.995,00 DKK ekskl. moms

Krammeikoner

995,00 DKK ekskl. moms

Krammezone

2.195,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right