0
Gulvfolie med hinkeflod

Hinkeflod

Fra 2.155,00 kr. ekskl. moms

Her er der til mange timers hoppeleg gennem åen. Få god motorik og talforståelse ind i børnenes krop ved hjælp af denne gulvfolie, i flotte grønne omgivelser, som inspirerer til aktivitet. Gulvfolie fås i størrelserne 240x60 cm og 320×80 cm.
Varenummer (SKU): Hinke001 Kategorier: , , , Tags: ,
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.155,00 kr. ekskl. moms

Her er der til mange timers hoppeleg gennem åen. Få god motorik og talforståelse ind i børnenes krop ved hjælp af denne gulvfolie. Her ses flotte grønne omgivelser, som inspirerer til aktivitet i dagtilbuddets lange gange og forskellige aktivitetsrum. Denne gulvfolie kombinerer aktiv leg og læring, da den giver anledning til bevægelse og samtidig gør det sjovt for de mindste børn at lære udseende på de mindste tal.

Derudover giver floden anledning for børnene, der står og venter på at hoppe, til at tælle, idet folien også fungerer som tælletavle med henholdsvis 1-10 fisk og insekter spredt ud over banen.

Du kan vælge mellem to forskellige gulvfolier, der måler henholdsvis 240×60 cm og 320×80 cm.
Begge løsninger kræver lidt plads at blive monteret på – enten en lang gang eller børnenes opholdsstue vil være oplagt.

Løsningen bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaet ‘Krop, sanser og bevægelse’ samt ‘Natur, udeliv og science’ som er beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Montering
Grundet foliernes størrelser anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringenEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

240×60 cm, 320×80 cm

Fag

Matematik

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Krop og bevægelse, Spil og lege

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Motorik, Spil og lege, Tal og tælle

envelopearrow-right