0
751180 cinema moedeskilt p

Mødeskilt Fleks – 21×10 cm

940,00 kr. ekskl. moms

Undgå forstyrrelser i mødelokaler, samtalerum, kontorer osv. Med dette skilt er det let at indikere, om der må forstyrres eller ej. Dette mødeskilt har desuden plads til tekst i et felt over skyderen, det giver skiltet en dobbelt-funktion som både mødeskilt og som traditionelt skilt med information om navn eller lignende.
Varenummer (SKU): 751180 Kategorier: , ,

940,00 kr. ekskl. moms

Dette buede mødeskilt i naturanodiseret aluminium giver et stilfuldt look, og er praktisk på kontorer og alle steder, hvor der afholdes møder eller samtaler.

Skiltet har påmonteret foliebogstaver i rød og grøn med tekstet ’’optaget’’ og ’’fri’’, og det leveres med en skyder, som kan skubbes fra side til side for at indikere, om der må forstyrres eller ikke.

Dette mødeskilt har desuden plads til tekst i feltet over skyderen, hvilket giver mulighed for både at bruge skiltet som et mødeskilt og som et traditionelt skilt med information om navn eller lokale.

Mødeskiltet leveres inkl. monteringsmateriale.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Vælg størrelse

10×21 cm

envelopearrow-right