0
703 012 110 p 2

Mødeskilt Fleks med fri/optaget

Fra 728,00 kr. ekskl. moms

Undgå forstyrrelser i mødelokaler, samtalerum, kontorer osv. Med dette skilt er det let at indikere, om der må forstyrres eller ej. Fleks-skilt i natur anodiseret aluminium er praktisk alle steder, hvor der afholdes møder eller samtaler - og giver samtidig et stilfuldt look. Skiltet har påmonteret foliebogstaver i rød og grøn med teksten "optaget" og "fri". Skiltet leveres med skyder, der kan skubbes fra side til side.
Varenummer (SKU): K751110 Kategorier: ,

Fra 728,00 kr. ekskl. moms

Dette buede mødeskilt i naturanodiseret aluminium giver et stilfuldt look, og er praktisk på kontorer og alle steder, hvor der afholdes møder eller samtaler.

Skiltet har påmonteret foliebogstaver i rød og grøn med tekstet ’’optaget’’ og ’’fri’’, og det leveres med en skyder, som kan skubbes fra side til side for at indikere, om der må forstyrres eller ikke.

Mødeskiltet leveres inkl. vægbeslag og monteringsmateriale.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Vælg størrelse

5×21 cm, 5×29,7 cm

envelopearrow-right