0

En, to, ti, giraffen slog en ski’

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til læring og leg med dette  sjove design med remsen, "En, to, ti, giraffen slog en ski'" med illustration. Det er farverigt motiv, som giver blikfang og som samtidig er designet sådan, at det er nemt for børnene at afkode. Vælg mellem flere produktmedier.
Varenummer (SKU): EnToTi001 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til læring og leg med dette sjove design med remsen, “En, to, ti, giraffen slog en ski'” med illustration. Det er farverigt motiv, som giver blikfang og som samtidig er designet således, at det er nemt for børnene at afkode handlingen i remsen. Designet passer perfekt ind i både inden- og udendørs legemiljøer i daginstitutionen og ved at vælge det som akustikbillede kan det bidrage til et sundere indendørs lydmiljø. Du kan kombinere dette design med en af vores mange lignende designs med rim, remser og sange. Eksempelvis rimet, ‘Sådan tegnes Nicolaj‘.

Vælg mellem følgende af vores produktmedier i forskellige størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, findes i størrelserne 120×90, 150×120, 180×120 & 270×120 cm og bidrager til et bedre lydmiljø.
 • Akustik skærmvægfindes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm. Ben medfølger.
 • Gulvfolie, findes i størrelserne 150×100 & 180×120 cm.
 • Vægplade, findes i størrelserne 150×120, 200×120 & 300×120. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde.

Designet er i overensstemmelse med læreplanstemaet, ‘Kultur, æstetik og fællesskab’, da det giver god anledning til dialog om sang og musik.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. X-rammen monteres ved at bore rammen direkte op på væggen. Dette sikrer en fast montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Vi anbefaler, at gulvfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

120×90 cm, 150×100 cm, 150×120 cm, 180×120 cm, 200×120 cm, 270×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Gulvfolie, Skærmvæg, Vægplade

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Pink

Tema - Dagtilbud

Børnesang, Rim og remser

envelopearrow-right