0
Udsmyk skolen og dagtilbuddet med dette design med rimet Peter Anker. Sjovt og lærerigt indretningselement.Udsmyk skolen og dagtilbuddet med dette design med rimet Peter Anker. Sjovt og lærerigt indretningselement.
  • Udsmyk skolen og dagtilbuddet med dette design med rimet Peter Anker. Sjovt og lærerigt indretningselement.
  • Udsmyk skolen og dagtilbuddet med dette design med rimet Peter Anker. Sjovt og lærerigt indretningselement.

Børnerim – Peter Anker

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til læring og leg med dette  sjove design med remsen, "Hvem er det, der banker" med illustration. Det er farverigt motiv, som giver blikfang og som samtidig er designet sådan, at det er nemt for børnene at afkode. Vælg mellem produktmedierne vægplade, 54x75 cm og akustikbillede, 90x120 cm.
Varenummer (SKU): k772628 Kategorier: , Tags: ,

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til læring og leg med dette  sjove design med remsen, “Hvem er det, der banker” med illustration. Det er farverigt motiv, som giver blikfang og som samtidig er designet sådan, at det er nemt for børnene at afkode. Vægpladen passer perfekt ind i både inden- og udendørs legemiljøer i daginstitutionen og akustikbilledet kan bidrage til et sundere indendørs lydmiljø. Udsmyk legemiljøerne med denne og lignende designs om rim og sange og skab et ensartet udtryk. Kombiner eventuelt dette design med rimet, ‘Sådan tegnes Nikolaj‘.

Designet er i overensstemmelse med læreplanstemaet, ‘Kultur, æstetik og fællesskab’, da det giver god anledning til dialog om sang og musik.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm, der bidrager til et bedre lydmiljø.
  • Vægplade, 54×75 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan i selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering,

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Vælg størrelse

54×74 cm, 90×120 cm

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Rim og remser

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right