Udsmyk skolens gang og musiklokalet med musikalske elementer som dette design med el/moderne musikUdsmyk skolens gang og musiklokalet med musikalske elementer som dette design med el/moderne musik
  • Udsmyk skolens gang og musiklokalet med musikalske elementer som dette design med el/moderne musik
  • Udsmyk skolens gang og musiklokalet med musikalske elementer som dette design med el/moderne musik

El-/Moderne instrumenter

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Lad børnene drømme om livet som rockstjerner ved at introducere dem for de forskellige elektriske/moderne instrumenter, alt lige fra keyboard til el-guitar, og øg læringspotentialet for flere målgrupper. Vælg mellem to forskellige produktmedier.
Varenummer (SKU): k790846 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Lad børnene drømme om livet som rockstjerner. Introducer eleverne til de forskellige elektriske/moderne instrumenter, alt lige fra keyboard til el-guitar og øg læringspotentialet for flere målgrupper. Brug designet til at visualisere navne på instrumenter og fagbegreber. Du kan med fordel montere dette flotte design i skolens musiklokale og hjælpe børnene med at sætte ord på de instrumenter, de kan støde på i lokalet. Derudover kan designet også "blot" fungere som faglig udsmykning, der bidrager til at skabe musikalsk stemning i rummet. 

På designet vises en oversigt over de mest kendte moderne/elektriske instrumenter, som eleverne blandt andet kan opleve i den musik, de hører i dagligdagen. I alt er der illustreret fire forskellige instrumenter - keyboard, el-bas, el-guitar og et helt trommesæt med stortromme, lilletromme, bækken mm.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Akustikbillede med ramme, 120x120 cm, til et bedre lydmiljø.
  • Vægpladen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Ved at montere vægpladen udendørs er det muligt at skabe et fagligt miljø uden for musiklokalet. Her kan designet fungere som inspiration til fordybelse i skolegården og bidrage til det inspirerende læringsmiljø på skolen.

Et akustikbillede kan derimod bidrage til at imødekomme de store krav, der i dag er til lokaler, hvor vi opholder os i lang tid ad gangen. Ifølge kravene skal der være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Det kan akustikbilleder på væggene bidrage til.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Størrelse

100x100 cm, 120x120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Fag

Musik

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

Farvecirklen 2

Fra 1.375,00 DKK ekskl. moms

De små synger - Sur, sur, sur

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

De små synger - Tornerose

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

De små synger - Mester Jacob

Fra 1.300,00 DKK ekskl. moms

Solmisation

2.390,00 DKK ekskl. moms

Klaviatur

Fra 1.490,00 DKK ekskl. moms

Kvintcirklen

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Percussion instrumenter

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Værktøjskasse

1.850,00 DKK ekskl. moms

Håndværk og design

Fra 1.950,00 DKK ekskl. moms

Symfoniorkester

Fra 1.950,00 DKK ekskl. moms

Designruten

Fra 1.950,00 DKK ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 DKK ekskl. moms

Noder

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Pablo Picasso

Fra 2.390,00 DKK ekskl. moms

Frida Kahlo

Fra 2.390,00 DKK ekskl. moms

Børge Mogensen

Fra 2.390,00 DKK ekskl. moms

Arne Jacobsen

Fra 2.390,00 DKK ekskl. moms

Instrumenter

1.850,00 DKK ekskl. moms

Farvecirklen

1.850,00 DKK ekskl. moms

Lær farverne, 11 stk.

849,00 DKK ekskl. moms

Tastatur, gulvfolie

2.310,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram