0
Læringstavle med diverse musikinstrumenter, guitar, cello, klaver mm. til skolen og dagtilbuddets musiklokalerLæringstavle med diverse musikinstrumenter, guitar, cello, klaver mm. til skolen og dagtilbuddets musiklokaler
  • Læringstavle med diverse musikinstrumenter, guitar, cello, klaver mm. til skolen og dagtilbuddets musiklokaler
  • Læringstavle med diverse musikinstrumenter, guitar, cello, klaver mm. til skolen og dagtilbuddets musiklokaler

Instrumenter

1.850,00 kr. ekskl. moms

Sjov og dekorativ vægplade med motiver af forskellige instrumenter, der kan monteres både indendørs såvel som udendørs. Dermed kan du montere den i klasselokalet eller på legepladsen. Vælg mellem to størrelser.
  • *Vælg størrelse

    Reset options

1.850,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade med grafik viser 19 forskellige instrumenter og er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Du kan bruge tavlen til at udvide børnenes kendskab til instrumenter og hele den musikalske verden, og ligeledes kan I have en dialog om instrumenternes lyde for at styrke børnenes sanser og nysgerrighed.

Vælg mellem to størrelser:

  • Ø100 cm
  • 100×100 cm

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel, samt gør det muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler bær i naturen. Opgaverne kan blandt andet være “hvilken farve” og “spiseklar”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Bær i naturen her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader eller designs, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Vælg størrelse

100×100 cm, Ø100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Musik

Fag

Musik

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Musik

envelopearrow-right