Dansk NutidsR eller EjDansk NutidsR eller Ej
 • Dansk NutidsR eller Ej
 • Dansk NutidsR eller Ej

Grammatik, nutids-r

Fra 1.090,00 kr. ekskl. moms

Nutids-r' er nok det bedste eksempel på, at dansk grammatik kan være kompliceret. Dette design indeholder gode regler og visualiserer med illustrationer, hvornår man bruger -r'et og hvornår man skal lade være. Vælg mellem to forskellige produktmedier: akustikbillede med ramme måler 120×90 cm og vægpladen måler 80×50 cm.
Varenummer (SKU): Grammatik002 Kategorier: , ,
 • *Vælg produkttype

  *Størrelse

  Ryd

Fra 1.090,00 kr. ekskl. moms

Nutids-r’ er nok det bedste eksempel på, at dansk grammatik kan være kompliceret. Udsagnsord, der ender på ‘-e’ i navneform, kan være svære at stave korrekt, da de lyder ens i både navneform og i nutid. Derfor er det en god ide at lære børnene tidligt, hvornår man bruger nutids-r korrekt. Dette design indeholder gode regler og visualiserer med illustrationer, hvornår man bruger -r’et og hvornår man skal lade være. Du kan med fordel montere designet i klasselokalet og anvende det som læringsredskab i undervisningen.  

Designet giver et eksempel på, at børnene kan prøve at udskifte et aktuelt udsagnsord med ordet ‘spise’, hvilket gør det nemmere at høre, om der skal et ‘r‘ på eller ej. Derudover indeholder den flere skriftlige eksempler, der kan hjælpe den enkelte elev med at høre forskel. Hvis dette ikke hjælper, er der også gode illustrationer af et barn, der udfører forskellige aktiviteter med svære ord.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 120×90 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægpladen måler 80×50 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Akustikbilledet kan, udover at bidrage til den faglige indretning, dæmpe støjen i klasselokalet eller skolens gange.

Montering
Læringstavler og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere løsninger med ‘nutids-r’, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Læringstavle

Størrelse

50×80 cm, 120×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Grøn

Tema - Skoler

Genrer

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right