Dansk Ene Eller EndeDansk Ene Eller Ende
 • Dansk Ene Eller Ende
 • Dansk Ene Eller Ende

Grammatik, ene/-ende

Fra 1.090,00 kr. ekskl. moms

Det stumme 'd' kan til tider være svært for eleverne at gennemskue. Et klassisk eksempel på dette er de to endelser '–ene' og '–ende', som lyder ens, men bruges i forskellige situationer. Med denne design kan du øge læringspotentialet for flere målgrupper og visualisere de svære grammatiske regler. Vælg mellem to forskellige produktmedier: akustikbillede med ramme måler 120×90 cm og vægpladen måler 80×50 cm.
Varenummer (SKU): k790861 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Størrelse

  Ryd

Fra 1.090,00 kr. ekskl. moms

Det stumme ‘d’ kan til tider være svært for eleverne at gennemskue. Et klassisk eksempel på dette er de to endelser ‘–ene’ og ‘–ende’, som lyder ens, men bruges i forskellige situationer. Derfor er det oplagt at hjælpe eleverne med, hvilke regler der gælder i dette tilfælde. Med dette design kan du øge læringspotentialet for flere målgrupper og visualisere de svære grammatiske regler. Du kan med fordel montere designet i klasselokalet og anvende den som læringsværktøj i danskundervisningen.  

For at kunne finde den korrekte endelse, skal de finde ud af, om ordet er et navneord eller et udsagnsord. For at gøre det mere overskueligt og visuelt, er der illustreret eksempler på navneord og udsagnsord, der kan visualisere overfor børnene, hvornår de skal bruge de to endelser. Med den tommelfingerregel bliver det lettere for eleverne, korrekt, at benytte sig af ‘-ene’ eller ‘-ende’.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 120×90 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægpladen måler 80×50 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Akustikbilledet kan, udover at bidrage til den faglige indretning, dæmpe støjen i klasselokalet eller skolens gange.

Montering
Læringstavler og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere løsninger med ‘-ene/-ende’, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Læringstavle

Størrelse

80×50 cm, 120×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Grøn

Tema - Skoler

Grammatik

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right