ikke visu4ikke visu5ikke visu2ikke visu3
 • ikke visu4
 • ikke visu5
 • ikke visu2
 • ikke visu3

Chameleon VisuWall whiteboard

Fra 17.595,00 DKK ekskl. moms

Skab et kreativt arbejdsmiljø med denne unikke whiteboardvæg fra Chameleon. Med en VisuWall har du mulighed for at visualisere dine planer, idéer og projekter på en dekorativ og stilren whiteboardvæg. Tavlen har afrundede sorte kanter, som giver den et elegant og stilet look til kontoret.
Varenummer (SKU): k701720 Kategori: Tag:
Ryd
 • *Størrelse

  Ryd

Fra 17.595,00 DKK ekskl. moms

Skab et kreativt arbejdsmiljø med denne unikke whiteboardvæg fra Chameleon. Med en VisuWall har du mulighed for at visualisere dine planer, idéer og projekter på en dekorativ og stilren whiteboardvæg. Tavlen har afrundede sorte kanter, som giver den et elegant og stilet look til kontoret.

En VisuWall whiteboardvæg er den perfekte løsning, hvis du ønsker et funktionelt og stilfuldt arbejdsmiljø. Chameleon er kendt for deres innoverende og stilfulde whiteboards der former sig efter sine omgivelser, og VisuWall er ingen undtagelse. Deres rammeløse design giver dig en unik mulighed for at styrke indretningen og fremme kreativiteten. Derudover yder vi livstidsgaranti på den stålkeramiske overflade.

Panelerne opsættes ved hjælp af magnetbeslag, som gør at VisuWall whiteboardet er nem at montere.

Størrelser
VisuWall leveres i moduler.
De 2 yderste moduler har afrundede hjørner. 

 • 3 moduler - 198 x 294 cm
 • 4 moduler - 198 x 392 cm
 • 5 moduler - 198 x 490 cm 

Du kan med fordel tilkøbe et tilbehørssæt til whiteboardvæggen i form af et lille eller et stort sæt – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug.

Materiale

Whiteboardvæggen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med livstidsgaranti 
 • Magnetisk og skrivbar overflade 
 • 10 mm tykkelse
 • Afrundede hjørner

Livstidsgaranti

Whiteboardtavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Se certifikat på livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®

Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardvæggen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

De modulære paneler monteres på væggen med magnetiske plader med en størrelse på 30x30 cm. Disse skrues i væggen som vist i monteringsguiden. Noter gerne, at væggen bør være lige og jævn.

Kontakt EXAKT

Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

198x294 cm, 198x392 cm, 198x490 cm

Rengøring og vedligeholdelse af whiteboard 

Her finder du et par gode fif til at bevare den flotte overflade på dit whiteboard. Få det optimale ud af din tavle og bevar glæden ved et whiteboard i højeste kvalitet, ved at følge disse råd.  

VIGTIGT: Rens tavlen med tavlerens til whiteboardtavler, inden du tager den i brug. Rensevæsken sprayes på hele tavlens overflade og tørres af med en ren og tør klud eller mikrofiberklud.  

Vejledning til brug af tavlerens  

 • Spray væsken på tavlen fra ca. 20 cm afstand  
 • Lad det virke i ca. 30 sekunder  
 • Tør overfladen af med en tør klud eller mikrofiberklud 

Sådan behandler du bedst dit stålkeramiske whiteboard 

 1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da farven ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
 2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
 3. Brug ikke tavlesvampen sammen med rensevæske.
 4. Ved fejlbrug af penne som ikke er beregnet til whiteboards, såsom flipoverpenne og permanente penne, rens da tavlen med tavlerens. Virker dette ikke, skriv da med en whiteboardpen samme sted, som der er skrevet med den forkerte pen. Brug herefter tavlerens til whiteboards, og tør efter med en tør klud. I de fleste tilfælde vil tavlen da blive ren. Se et eksempel på hvordan du fjerner permanent marker fra et whiteboard her.
 5. Rens regelmæssigt tavlen med tavlerens, så tavlen bevares i god stand. Det anbefales at afrense tavlen minimum en gang om ugen med tavlerens. 
 6. Det anbefales at opbevare whiteboardpenne horisontalt, for at undgå for stor farvekoncentration.
 7. Tavlens skriveoverflade kan blive påvirket af følgende omstændigheder
  • Fugt, støv og tobaksrøg 
  • Varme og direkte sollys 
  • Kvaliteten af whiteboardpenne der benyttes
  • Snavs fra tavlesvampen

Måske er du også interesseret i?

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram