0
703850 1703852 1703854 1Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som med sin læderrem er gjort nemt at bære rundt på kontoret og skolen.Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som findes i mange forskellige størrelser og former.Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som findes i mange forskellige størrelser og former.Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard med ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem.Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard med ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem til ophængning på væg.
 • 703850 1
 • 703852 1
 • 703854 1
 • Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som med sin læderrem er gjort nemt at bære rundt på kontoret og skolen.
 • Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som findes i mange forskellige størrelser og former.
 • Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard, som findes i mange forskellige størrelser og former.
 • Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard med ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem.
 • Chameleon Portable er et transportabelt whiteboard med ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem til ophængning på væg.

Exakt transportabelt whiteboard

Fra 4.090,00 kr. ekskl. moms

Mobil whiteboardtavle i særklasse. Med en ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem, flotte runde hjørner og sort gummi­afslutning forlanger denne tavle at ­blive set. Læderremmen gør det nemt at flytte rundt på tavlen, nærmest som en stor skuldertaske.
 • *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 4.090,00 kr. ekskl. moms

Chameleon Portable er en bærbar whiteboardtavle i særklasse med en ægte cognacfarvet Buffalo læder­rem, flotte runde hjørner og sort gummi­afslutning forlanger denne tavle at ­blive set. Læderremmen gør det nemt at flytte rundt på tavlen, nærmest som en stor skuldertaske. Whiteboardtavler fra EXAKT er bæredygtige, af højeste kvalitet og er fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. De er særdeles slidstærke og er lavet til at modstå intensivt brug til møder, i undervisningen og forskellige arbejdsprocesser. 

Tavlen er udstyret med white­boardoverflade på begge sider og kan bruges både vandret og lodret. Du vil modtage et vægbeslag til montering, så du kan lave din egen tavlestation, men hvis du ønsker at flytte det mellem lokaler og lave flere stationer rundt på kontoret eller institutionen kan du jo med fordel tilkøbe yderligere vægbeslag.

Whiteboardtavlen leveres inkl.: 

 • Knappeformet vægbeslag til montering
 • Cognacfarvet læderstrop som hank
 • Monteringsvejledning 

Du kan med fordel tilkøbe et tilbehørssæt til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort sæt – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale
Whiteboardtavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med livstidsgaranti 
 • 42 mm tyk afsluttet med sort gummi 
 • Magnetisk og skrivbar overflade 

Find et flot udvalg af forskellige størrelser.

Livstidsgaranti
Whiteboardtavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Se certifikat på livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Whiteboardet kan hænges op i stroppen på det medfølgende knappeformet vægbeslag. Denne skrues nemt fast med 2 skruer. Stroppen kan flyttes således at tavlen kan både hænge vertikalt og horisontalt. Du kan med fordel tilkøbe flere knapper, således at du kan hænge den bærbare whiteboardtavle ved flere stationer i rummene.

Har du spørgsmål til montering af vægbeslaget, så må du endelig kontakte os på telefon 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

StørrelseN/A
Produkttype

Whiteboard

Vælg størrelse

83×113 cm, 83×173 cm, 83×83 cm

Rengøring og vedligeholdelse af whiteboard 

Her finder du et par gode fif til at bevare den flotte overflade på dit whiteboard. Få det optimale ud af din tavle og bevar glæden ved et whiteboard i højeste kvalitet, ved at følge disse råd.  

VIGTIGT: Rens tavlen med tavlerens til whiteboardtavler, inden du tager den i brug. Rensevæsken sprayes på hele tavlens overflade og tørres af med en ren og tør klud eller mikrofiberklud.  

Vejledning til brug af tavlerens  

 • Spray væsken på tavlen fra ca. 20 cm afstand  
 • Lad det virke i ca. 30 sekunder  
 • Tør overfladen af med en tør klud eller mikrofiberklud 

Sådan behandler du bedst dit stålkeramiske whiteboard 

 1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da farven ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
 2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
 3. Brug ikke tavlesvampen sammen med rensevæske.
 4. Ved fejlbrug af penne som ikke er beregnet til whiteboards, såsom flipoverpenne og permanente penne, rens da tavlen med tavlerens. Virker dette ikke, skriv da med en whiteboardpen samme sted, som der er skrevet med den forkerte pen. Brug herefter tavlerens til whiteboards, og tør efter med en tør klud. I de fleste tilfælde vil tavlen da blive ren. Se et eksempel på hvordan du fjerner permanent marker fra et whiteboard her.
 5. Rens regelmæssigt tavlen med tavlerens, så tavlen bevares i god stand. Det anbefales at afrense tavlen minimum en gang om ugen med tavlerens. 
 6. Det anbefales at opbevare whiteboardpenne horisontalt, for at undgå for stor farvekoncentration.
 7. Tavlens skriveoverflade kan blive påvirket af følgende omstændigheder
  • Fugt, støv og tobaksrøg 
  • Varme og direkte sollys 
  • Kvaliteten af whiteboardpenne der benyttes
  • Snavs fra tavlesvampen
envelopearrow-right