0
Akustik løsninger til bedre lydmiljø

Stilrent design med optimal lydregulering

Uanset om det er i et dagtilbud, en skole, på kontoret, i plejesektoren eller i en sundhedsfacilitet, er et behageligt lydmiljø afgørende for både trivsel og produktivitet. Lydforholdene kan have en enorm indflydelse på, hvordan vi oplever rummet og vores evne til at koncentrere os, samarbejde og slappe af. Med EXAKTs ensfarvede akustikløsninger kan I skabe et roligt, harmonisk miljø uden at gå på kompromis med æstetikken.
Se alle vores akustikløsninger her

Skab ro og balance med stilrene ensfarvede tekstiler

Ensfarvede akustikløsninger fra EXAKT er et stilrent valg for alle, der ønsker effektiv lydregulering kombineret med et æstetisk udtryk. Vores akustikbilleder og skærmvægge med ensfarvet tekstil er designet til at indgå naturligt i alle typer indretninger – fra klasselokaler og kontormiljøer til dagtilbud og plejehjem. Med fire standardfarver – koksgrå, grå, grøn og blå – tilbyder vi en hurtig og effektiv løsning, der imødekommer jeres lyd- og designbehov.

Fordele ved ensfarvede akustikløsninger:
Stilrent og neutralt design: De ensfarvede tekstiler skaber et roligt og harmonisk udtryk, som passer til ethvert miljø. Den enkle æstetik gør, at løsningen let integreres i både moderne og klassiske indretninger uden at virke forstyrrende.

Effektiv lydregulering: Vores akustikløsninger sikrer, at støjniveauet reduceres, hvilket skaber et mere behageligt rum, hvor koncentration og trivsel forbedres. Ved at reducere efterklangstiden og forhindre støjforurening skaber I en positiv lydoplevelse for alle brugere af rummet.

Fleksibilitet i farvevalg: Selvom vi tilbyder fire standardfarver som lagerføres, har I også mulighed for at tilpasse farven til jeres specifikke designbehov. Ønsker I en anden farve, kan I vælge mellem vores brede sortiment af specialfarver mod en mindre merpris. Dette giver jer fuld kontrol over det æstetiske udtryk i rummet.

Tilpas løsningen efter jeres behov

Ensfarvede tekstilløsninger er det ideelle valg, når der er behov for en stilren akustikløsning, der hurtigt og nemt kan implementeres i ethvert miljø. Men ønsker I at tilføje et personligt præg eller skabe et mere visuelt udtryk, kan vi også tilbyde specialdesigns. Med mulighed for at tilpasse akustikbilleder og skærmvægge med fotos, grafiske motiver eller logoer, kan I skabe en løsning, der ikke kun forbedrer akustikken, men også bliver en integreret del af jeres visuelle identitet.

Fordelene ved specialdesign:
Skab unikke miljøer med jeres eget visuelle udtryk
Integrer branding med virksomhedens logo eller motiver, der passer til rummets funktion
Få et skræddersyet design, der opfylder både funktionelle og æstetiske krav

Anvendelsesmuligheder på tværs af alle sektorer

Ensfarvede akustikløsninger er alsidige og kan bruges i en lang række miljøer. I dagtilbud og skoler kan de bidrage til et roligt læringsmiljø, hvor børnene kan koncentrere sig uden distraherende baggrundsstøj. I pleje- og sundhedssektoren kan de skabe trygge og behagelige omgivelser, der reducerer stress og fremmer heling. I kontormiljøer kan de forbedre arbejdsmiljøet ved at minimere støjniveauet og fremme produktiviteten.

Eksempler på anvendelse:
Dagtilbud og skoler: Skab et roligt læringsmiljø, hvor børn og elever kan koncentrere sig bedre og opleve mindre stress fra baggrundsstøj.

Pleje- og sundhedssektoren: Ensfarvede akustikløsninger bidrager til en beroligende atmosfære, hvor støj mindskes, hvilket er afgørende for patienternes og beboernes trivsel.

Erhverv og kontormiljøer: Skab et professionelt og harmonisk arbejdsmiljø, hvor støjen holdes på et minimum, og medarbejderne kan fokusere på deres opgaver.

Et miljøvenligt valg

Udover at tilbyde effektive akustikløsninger er bæredygtighed også en central del af vores produkter. Vores ensfarvede akustikbilleder og skærmvægge er fremstillet af miljøvenlige materialer som genanvendt plast og mineraluld. Dette betyder, at I kan forbedre akustikken og skabe et bedre miljø for både mennesker og planeten.

Kontakt os for en specialtilpasset løsning

Hos EXAKT stræber vi efter at levere akustikløsninger, der passer til jeres unikke behov. Ønsker I at tilpasse farven på de ensfarvede tekstilløsninger eller integrere jeres eget design? Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer med at skabe det optimale lydmiljø i et stilrent og harmonisk design.
Skal vi snakke om dine muligheder?
Akustikløsninger i de fire standardfarver
Exakt akustik rammeløs m. stof – Grøn

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Blå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Grå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Koksgrå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Grøn

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Blå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik skillevæg – Grå

Fra 7.110,00 kr. ekskl. moms

Exakt akustik rammeløs m. stof – Koksgrå

Fra 1.990,00 kr. ekskl. moms

Har du brug for hjælp?
Vi gør det visuelt og sørger for, at dine tanker bliver til virkelighed
Bliv kontaktet
Gå ikke glip af noget
Hold dig opdateret på de nyeste produkter, modtag tips og tricks, og få de gode tilbud før alle andre.
envelopechevron-rightarrow-right