0
17vm  delm l 1underm l  gulvfolie 117vm  delm l d r
 • 17vm  delm l 1
 • underm l  gulvfolie 1
 • 17vm  delm l d r

17 Verdensmål – Delmål

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Dette produkt er perfekt til at illustrere og signalere udadtil, at jeres skole og arbejdsplads arbejder med de 17 Verdensmål. Denne grafik viser alle verdensmål og delmål som en samlet løsning, hvor undermålene også er synlige i grafik og tekst.
Varenummer (SKU): KVM797400 - Delmål Kategorier: ,
 • *Produkttype

  Reset options

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Dette produkt er perfekt til at illustrere og signalere udadtil, at jeres skole og arbejdsplads arbejder med de 17 Verdensmål.

FN´s 17 verdensmål indeholder i alt 169 delmål, som I her kan fordybe jer i. Denne grafik viser alle verdensmål og delmål som en samlet løsning, hvor undermålene også er synlige i grafik og tekst. Det er vigtigt at agere forbilleder for børnene og sikre dem en god fremtid ved at skabe fokus på verdensmålene, som gavner os alle.

Mål:
Gulvfolie og vægplade: 90 x 144 cm

Dørfolie:215 x 100 cm (kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør).

Montering
Har du ikke mod på selv at montere løsningen, er vi selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye løsning. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af produktet, når du køber det her på siden. Ønsker du at montere dør- eller gulvfolien selv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i FN’s 17 verdensmål, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme.Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Gulvfolie, Vægfolie, Vægplade

envelopearrow-right