0
sort svingtavle med st lfod

Exakt windmaster med stålfod – Sort

Fra 2.270,00 kr. ekskl. moms

Dobbeltsidet plakattavle med sort aluminiumsramme med snap-frame-system, der sikrer at indholdet er let at skifte og samtidig sidder fast i rammen.
Varenummer (SKU): K741072 Kategorier: , Tags: , , , ,
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.270,00 kr. ekskl. moms

Med disse iøjnefaldende skilte kan du lede forbigående på rette vej, og sikre dig, at de bliver inspireret af restaurantens menu, et kommende arrangement, et særligt tilbud eller noget helt andet lige efter dit valg.

Denne windmaster er dobbeltsidet og har en sort aluminiumsramme, og med snap-frame systemet er du sikret, at indholdet er let at skifte og samtidig sidder godt fast i rammen.

Skiltet har to lange ben, som sammen med de elastiske stålfjedre sikrer stor stabilitet. Dermed kan du nemt have vippeskiltet stående udendørs i blæsevejr uden at skulle bekymre dig om, at tavlen letter. Fjedrene er specialbehandlede, og benene er galvaniserede og pulverlakerede, hvilket modvirker, at skiltet ruster.

Fronten er lavet i APET-plast med antirefleks, som sikrer, at solen ikke reflekteres i tavlen.

Vælg mellem følgende størrelser

  • 50×70 cm
  • 59×84 cm – A1
  • 70×100 cm

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Farve

Sort

Vælg størrelse

50×70 cm, 70×100 cm, A1

envelopearrow-right