0
svingtavle fyldbar fod sort

Exakt windmaster med fyldbar fod – Sort

Fra 2.045,00 kr. ekskl. moms

Dobbeltsidet plakattavle med sort aluminiumsramme med snap-frame system. Systemet sikrer, at tavlens indhold er let at skifte, mens rammen holder tæt, da en skumliste er monteret mod indtrængning af vand. Vippeskiltet er udstyret med en fyldbar fod, der kan fyldes med sand eller vand, som sammen med stålfjedrene giver stor stabilitet. Foden har to hjul, så den nemt kan flyttes.
Varenummer (SKU): K741080 Kategorier: , Tags: , , , , ,
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.045,00 kr. ekskl. moms

Med disse iøjnefaldende skilte kan du lede forbigående på rette vej, og sikre dig, at de bliver inspireret af restaurantens menu, et kommende arrangement, et særligt tilbud eller noget helt andet lige efter dit valg.

Denne windmaster har en sort aluminiumsramme og en skumliste som sikrer, at skiltet holder tæt, så der ikke indtrænger vand. Skiltet er dobbeltsidet, så du kan nemt og enkelt sætte en plakat på begge sider med snap-frame systemet og beskytte det mod vind og vejr.

Skiltet er udstyret med en fyldbar fod, som kan fyldes med sand eller vand, og sammen med stålfjedrene giver det stor stabilitet til skiltet. Der er monteret to hjul på foden, så det kan nemt flyttes fra sted til sted.

Fjedrene er specialbehandlede mod rust, så de har ekstra lang holdbarhed, og fronten er lavet i APET-plast med antirefleks, som sikrer, at solen ikke reflekteres i tavlen.

Vælg mellem følgende størrelser

  • 50×70 cm
  • 59×84 cm – A1
  • 70×100 cm
  • 84×118 cm – A0

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Farve

Grå

Vælg størrelse

50×70 cm, 70×100 cm, A0, A1

envelopearrow-right