k700010

Whiteboardtavle

Fra 295,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavler fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. Kan opsættes vertikalt eller horisontalt. Alle tavler er skrivbare og magnetiske, og kan anvendes til mange forskellige formål - med det rette tilbehør får du det komplette udbytte af din tavle.
Varenummer (SKU): k700010 Kategorier: , , , Tag:
Ryd
 • *Størrelse

  Ryd

Fra 295,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavler er praktiske og alsidige, da de kan anvendes i forskellige rum og kontekster. Whiteboardtavler fra EXAKT er af højeste kvalitet og er fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og livstidsgaranti på tavleoverfladen. Tavlerne er særdeles slidstærke og er lavet til at modstå intensivt brug til møder, i undervisningen og forskellige arbejdsprocesser. Tavlerne er skrivbare, magnetiske, nemme at rengøre og kan monteres både horisontalt og vertikalt. Alle størrelser kan også leveres med mat overflade for projicering.

Whiteboardtavlen leveres inkl.: 

 • Vægbeslag til horisontal og vertikal montering 
 • Monteringsvejledning 
 • 30 cm click-on pennehylde  

Du kan med fordel tilkøbe et tilbehørssæt til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort sæt - så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale
Whiteboardtavlen er nem at rengøre og består af følgende: 

 • Stålkeramisk overflade med livstidsgaranti 
 • 8 mm softline aluminumramme med grå hjørner 
 • Stort udvalg af størrelser 
 • Magnetisk og skrivbar overflade 

Livstidsgaranti
Whiteboardtavlernes kvalitet er primært defineret af deres overflade. Vi yder livstidsgaranti på overfladen på alle vores stålkeramiske tavler og derfor tilbyder vi altså et produkt af den højeste kvalitet.  

Den lange holdbarhed gør også at man på lang sigt skåner miljøet, fordi varen holder længere. Vores producent lægger også stor vægt på at produktionen er CO2-neutral. Altså går vi meget op i, at de produkter vi sælger hos EXAKT har fokus på at skabe en bæredygtig fremtid for os alle. 

Se certifikat på livstidsgarantien på vores whiteboards. 

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT
Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

30x45 cm, 45x60 cm, 60x90 cm, 90x180 cm, 90x120 cm, 100x100 cm, 100x180 cm, 100x200 cm, 100x150 cm, 100x120 cm, 120x180 cm, 120x150 cm, 120x240 cm, 120x300 cm, 120x120 cm, 120x400 cm, 120x200 cm, 150x300 cm, 150x240 cm, 150x200 cm

Garanti

Livstidsgaranti på skriveoverfladen og 2 år på øvrige dele af tavlen

Montering

Inde

Rengøring og vedligeholdelse af whiteboard 

Her finder du et par gode fif til at bevare den flotte overflade på dit whiteboard. Få det optimale ud af din tavle og bevar glæden ved et whiteboard i højeste kvalitet, ved at følge disse råd.  

VIGTIGT: Rens tavlen med tavlerens til whiteboardtavler, inden du tager den i brug. Rensevæsken sprayes på hele tavlens overflade og tørres af med en ren og tør klud eller mikrofiberklud.  

Vejledning til brug af tavlerens  

 • Spray væsken på tavlen fra ca. 20 cm afstand  
 • Lad det virke i ca. 30 sekunder  
 • Tør overfladen af med en tør klud eller mikrofiberklud 

Sådan behandler du bedst dit stålkeramiske whiteboard 

 1. Brug kun whiteboardpenne af god kvalitet, da farven ellers kan være vanskelig at fjerne igen.
 2. Whiteboardpenne har en tørretid på 1 minut, efter du har skrevet på tavlen. Herefter kan du viske tavlen ren med en tavlesvamp eller tør klud.
 3. Brug ikke tavlesvampen sammen med rensevæske.
 4. Ved fejlbrug af penne som ikke er beregnet til whiteboards, såsom flipoverpenne og permanente penne, rens da tavlen med tavlerens. Virker dette ikke, skriv da med en whiteboardpen samme sted, som der er skrevet med den forkerte pen. Brug herefter tavlerens til whiteboards, og tør efter med en tør klud. I de fleste tilfælde vil tavlen da blive ren. Se et eksempel på hvordan du fjerner permanent marker fra et whiteboard her.
 5. Rens regelmæssigt tavlen med tavlerens, så tavlen bevares i god stand. Det anbefales at afrense tavlen minimum en gang om ugen med tavlerens. 
 6. Det anbefales at opbevare whiteboardpenne horisontalt, for at undgå for stor farvekoncentration.
 7. Tavlens skriveoverflade kan blive påvirket af følgende omstændigheder
  • Fugt, støv og tobaksrøg 
  • Varme og direkte sollys 
  • Kvaliteten af whiteboardpenne der benyttes
  • Snavs fra tavlesvampen

Måske er du også interesseret i?

Klasseledelse, 90x120 cm

2.895,00 DKK ekskl. moms

Skoletavle i whiteboard

Fra 3.350,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle med 5x5 cm tern

Fra 1.790,00 DKK ekskl. moms

Mat whiteboardtavle

Fra 350,00 DKK ekskl. moms

Hvidlakeret whiteboardtavle

Fra 159,00 DKK ekskl. moms

Whiteboard med nodelinjer

Fra 2.690,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram