Søg Kurv

Vinduesfolie

Med et selvklæbende vinduesfolie har du mulighed for at udsmykke dine glas- eller vinduespartier med dekorative løsninger. Selvklæbende folie til vinduer er velegnet som en dekorativ udsmykning eller som reminder til besøgende, og kan med fordel monteres på eksempelvis indgangspartiet, glasset ind til mødelokalet eller vinduet ud til legepladsen - mulighederne er mange. Uanset om du ønsker en dusted løsning til afskærmning af nysgerrige blikke udefra, eller et farverigt print med forskellige motiver, har vi mulighed for at designe præcis den folieløsning du står og mangler. Kontakt os og få kvalificeret vejledning til valg af folie til dine vinduer.

Folie til vinduer - Udsmyk dine glas- og vinduespartier

Et vinduesfolie er en dekorativ løsning, der åbner op for et hav af muligheder. Det er en meget simpel løsning, der har en kæmpe indflydelse på oplevelsen af et rum. Du kan eksempelvis bruge folien til at udsmykke dine glas- og vinduespartier med motiver, eller til at skærme af for solens stråler, også uden at miste lysindfald i lokalet. Det er muligt at tilskære en folieløsning efter ønske, så den passer til jeres rude, eller hvis du ønsker, at den kun skal dække et udsnit af vinduet, kan det også lade sig gøre - normalt, giver det et mere elegant resultat, når det ikke er hele ruden, der monteres med folie. Mange sammenligner folie med et klistermærke, og det er til dels også en rigtig definering, folier kommer bare i en større skala og med langt bedre holdbarhed.

Når du ønsker klæbefolie til dine vinduer, er det en god idé først at sætte sig ind i, hvilke forskellige typer og muligheder, der findes indenfor vinduesfolie. Både behov, design og målgruppe er nemlig vigtigt at få defineret, før man køber en løsning. I vores sortiment af selvklæbende folie til vinduer, skal du kun, kunne skelne mellem to forskellige typer; dusted folie og klar folie. Et dusted folie bruges til afskærmning, blandt andet ind til mødelokaler, toiletter og andre lignende steder, hvor det skal være lettere at se ud end ind. En klar folie er derimod et næsten fuldkommen transparent folie, der udskæres i en firkant, og som med fordel kan kombineres med et farverigt print for at gøre det til en dekorativ løsning.

Udover disse to forskellige typer, skal der tages stilling til forskellige tilvalg til folien - blandt andet valg af udskæring og om det skal være med eller uden print.

At vælge den rigtige folieløsning handler dermed om at kende ens behov og type af folie. Og når vi snakker folie til vinduer, er der primært to egenskaber; afskærmning og udsmykning. Med et dusted folie har du mulighed for at afskærme glasset ind til kontoret eller mødelokalet. Det er en dekorativ afskærmning, i dusted grå, hvor I ikke bliver forstyrret af nysgerrige blikke. Det er muligt at få tilføjet enten print af eget design eller udskæring af virksomhedsnavn, motiver eller budskaber på sin dusted folie.

Den anden løsning, omhandlende udsmykning, er en mere farverig folie til vinduet, der er med til at skabe et dekorativt miljø. Disse findes i mange forskellige udgaver og kan tilpasses dine omgivelser, indretning og målgruppe. Folierne kan også indeholde informationer og retningslinjer, som du ønsker, at besøgende skal følge. Det kan eksempelvis være budskabet “stillezone”, som du ønsker skal monteres som folie på vinduet. En sådan folie kan med fordel monteres i øjenhøjde, så den er tydelig og ikke til at undgå, når besøgende er på vej ind i et lokale, hvor der gælder bestemte retningslinjer.

Vinduesfolie med motiv - Design et vinduesfolie der er tilpasset dine omgivelser

Du har også mulighed for at få skræddersyet en løsning, som er tilpasset dine ønsker og behov. Hvis du eksempelvis mangler en illustrativ løsning i daginstitutionen, kan et selvklæbende vinduesfolie med eget design, være den løsning du står og mangler. Det er også muligt at få printet ens logo på klæbefolien. På den måde kan I skabe synlighed og profilering til forbipasserende.

Når du designer din egen løsning, er det kun fantasien, og størrelsen på dit vindue, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Hvis du eksempelvis ønsker at udsmykke vinduet i daginstitutionen med et folie af de mest kendte eventyr, kan det sagtens lade sig gøre. Hos EXAKT sætter vi en ære i at være med i hele processen, fra de første tanker til den færdige folieløsning. I hele denne proces med at designe dit eget vinduesfolie, vil du være i tæt kontakt med vores grafiske team. Grafikkerne vil stå til rådighed med sparring og bidrage med kvalificeret vejledning i forhold til valg af motiv og type af folie. Når I er blevet enige om et design og det er sendt videre til print, skal der tages stilling til montering af løsningen. Hvis du ikke selv ønsker at stå for montering af din løsning, hjælper vi også gerne med at montere vinduesfoliet korrekt.

Hvis du selv ønsker at give dig i kast med monteringen, kan det sagtens lade sig gøre - det er forholdsvis lige til at montere et selvklæbende folie på ens vindue selv. Når du bestiller et vinduesfolie fra EXAKT, skal du kun bruge meget få redskaber til at montere løsningen. Dette skyldes at vi inden forsendelse sørger for at skære folien til, efter de mål som du har angivet til os - du behøver dermed ikke selv at bøvle med kniv og lineal for at ramme den præcise udskæring. Det du i stedet skal bruge, for at montere løsningen, er en skraber og rensevæske - hvis du mangler begge dele, har vi både monteringskit i small og large.

Hvis du ønsker selv at stå for monteringen af folien til vinduet, er her en hurtig guide til, hvordan du sikrer et blankt og flot resultat. Det du skal gøre, er at starte med at rengøre vinduet grundigt, inden du begynder at montere klæbefolien til vinduet. Placer herefter folien forsigtigt på ruden med millimeters nøjagtighed. Brug derefter din skraber til at trække på folien, så du får en elegant og glat løsning uden små luftbobler under. Stræk løsningen ved at starte fra midten af folien, og før skraberen helt ud til kanten af vinduet. Gentag processen indtil du har været hele vejen rundt. Det bliver næsten ikke mere simpelt at montere en folieløsning.

Men, hvis du gerne vil være sikker på, at folien er monteret helt korrekt på vinduet, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Kontakt os på enten telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk, hvis du ønsker et tilbud på hjælp til montering af din nye vinduesfolie.

Som størstedelen af vores folieløsninger, er det svært at angive en standard pris for en selvklæbende løsning til vinduet, da der er forskel på valg af materiale og størrelser på vinduespartier. Det eneste du, her på siden, skal tage stilling til, er hvilken type vinduesfolie du kunne være interesseret i. Inde på de forskellige typer er der så en kontaktformular, som du kan udfylde for at komme i kontakt med en af vores grafikere. Når I har fundet frem til mål og design, vil det herefter være muligt at finde frem til en pris, der matcher jeres ønsker for folien.

Vi har også et mindre udvalg af standard vinduesfolie designs, som er målrettet miljøerne i daginstitutioner og skoler. Disse vinduesfolier indeholder blandt andet læringselementer og figurer henvendt til børnemiljøer. Alle standard designs kan findes inde på vores branchesider, som du kan tilgå via topmenuen, her finder du også mange andre typer af illustrative folie designs.

Hvorfor vælge EXAKT?
Vi er et grafisk mediehus, der kan hjælpe med at designe skræddersyede løsninger, der både matcher jeres ønsker for motiv samt vinduesstørrelse. Vi har mange års erfaring i branchen, og har gennem årene designet og monteret et utal af folier til vinduer - og vi kan også hjælpe dig. Hvis du mangler en løsning, står vores konsulenter og grafikere klar til at hjælpe med at udvikle din helt egen selvklæbende folie til vinduet.

Er du i tvivl om, hvilke indretningsmuligheder folie til vinduer åbner op for, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk. Her vil du blive vejledt med alt fra opmåling af vindue til valg af den korrekte folietype. Hvis dine overvejelser omhandler, hvilke motiver du har mulighed for at få produceret til et vinduesfolie, sidder vores grafiske team klar til at agere sparringspartnere - så I, i fællesskab, kan finde frem til en løsning, der er designet ud fra dine ønsker og behov.

envelopearrow-right