0
Få et komplet overblik over verdenskortet og dets flag med denne læringstavle til skolens geografitimer.Få et komplet overblik over verdenskortet og dets flag med denne læringstavle til skolens geografitimer.
  • Få et komplet overblik over verdenskortet og dets flag med denne læringstavle til skolens geografitimer.
  • Få et komplet overblik over verdenskortet og dets flag med denne læringstavle til skolens geografitimer.

Verdenskort

2.249,00 kr. ekskl. moms

Det klassiske verdenskort printet på vægplade er en dekorativ udsmykning, der samtidig kan fungere som en del af et inden- eller udendørs læringsmiljø. Vægpladen måler 100x100 cm.
Varenummer (SKU): 763050 Kategorier: , ,

2.249,00 kr. ekskl. moms

Dette klassisk verdenskort printet på vægplade er en dekorativ udsmykning, der samtidig kan fungere som et indendørs eller udendørs læringsmiljø.

Kortet viser hele verden med angivelse af de forskellige lande, deres hovedstæder og byer af forskellig størrelse, og derudover er der også angivet navnene på de forskellige have.

Vægpladen måler 100×100 cm.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm

Farve

Blå

Tema - Skoler

Verdenskort

envelopearrow-right